Рио Фердинанд постаје боксер

Бивши енглески фудбалски репрезентативац Рио Фердинанд одлучио је да отпочне нову каријеру, боскерску.

Остали спортови 19.09.2017 | 10:38
Рио Фердинанд постаје боксер
"На ово сам се одлучио јер је у питању изазов. Освајао сам титуле, сада ме занимају шампионски појасеви", поручио је овај 38-годишњак који је својевремено у тандему са Немањом Видићем чинио бедем испред гола Манчестер јунајтеда.

Фердинанд је у последње време често на друштвеним мрежама објављивао снимке како боксује и ради са личним тренером Мелом Дином, али је мало ко веровао да ће направити искорак ка професионалном боксу.

Он, иначе, ради као ТВ аналитичар, а има и своју модну линију.

Рио Фердинанд је освојио шест титула у Премијер лиги, као и Лигу шампиона, а после те успешне сарадње са Алексом Фергусоном, ка новим успесима покушаће да га води селектор Велике Британије и бивши ВБЦ шампион Ричи Вудхол.

"Искрено, мислим да Рио може да постане професионални боскер, само му треба времена. Изузетно снажно удара десном руком, екстремно је физички припремљен, али и вољан да учи. Он има све природне састојке за успех, има висину, добар распон руку, што ће му бити предност у односу на ривале из његове категорије. Дефинитивно има потенцијал да освоји титулу једног дана", рекао је Вудхол за ББЦ.

(ЕуроБлиц)

Коментари / 0

Оставите коментар