Мирка Васиљевић отворила душу

Невјенчана супруга фудбалера Вујадина Савића каже да јој се и у приватном животу, као и у послу, ствари дешавају спонтано и да никада ништа не планира.

Забава 18.09.2017 | 12:36
Мирка Васиљевић отворила душу
"Мени се готово све дешава спонтано. Мислим да сам у животу имам више среће него памети. И посао којим се бавим је дошао до мене када ми је понуђена улога у „Анђелима”. Уживам у сваком тренутку и док смо Вујадин и ја живели по иностранству, трудлиа сам се да живим тамошњим начином живота, да не тугујем за Србијом.



Када смо били у Француској, ја сам се трудила да продрем у тамошњи менталитет, исто тако и када смо били у Русији. Из свега узимам само најбоље. Ништа у животу не планирам, па сам тако почела и да живим са Вујадином, а да нисам планирала", открива глумица.

Мирка Васиљевић додаје да тренутно ужива у животу пуним плућима.

"Свако у животу има неко време које му је најбоље. Некоме оно дође пре, а некоме касније. Мене је мајка родила са 23 године, а моја тетка је своје прво дете родила са 36. Све у животу дође пре или касније, тако да сматрам да је мени сада то „најбоље време” и уживам у њему. Кључ је уживати у тренутку, јер никада се не зна шта носи дан, а шта ноћ", закључила је Мирка.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар