Детаљи вјенчања Наташе Беквалац

Пјевачица ће се за Луку Лазукића вјенчати 25. септембра на Ибици, док ће породица остати у Београду.

Забава 18.09.2017 | 08:05
Детаљи вјенчања Наташе Беквалац
Наташа Беквалац изговориће судбоносно „да“ изабранику Луки Лазукићу на свој рођендан, 25. септембра, а као и претходна два грађанска брака, и овај ће склопити без присуства родитеља, али и без ћерке Хане!

Панонска барбика се ужурбано припрема за свадбу, која ће бити у луксузној вили на Ибици за тачно тридесет људи, а како „Ало!” ексклузивно сазнаје, она је одлучила да ћерку не поведе на вјенчање, јер јој је битније да она остане у Београду како не би запоставила обавезе у школи.

Пјевачица ће отпутовати неколико дана прије вјенчања на Ибицу, где ће организовати дјевојачко вече, док ће остали Наташини и Лукини гости допутовати на ову дестинацију тачно на дан свадбе.

''Лука и Наташа су разговарали о томе и схватили су да је најбоље да не воде децу. Иако је првобитна идеја била да се на венчању појаве Хана и његова ћерка из првог брака Ира, њих двоје су се ипак договорили да одустану од те замисли. Хани је почела школа, а Наташа не жели да она пропушта обавезе које има. Девојчицу ће чувати Наташини родитељи, који такође неће присуствовати венчању, на којем ће од најближих чланова породице бити само сестре'', каже извор дневног листа „Ало!”.



Музичка звијезда није успјела да сакрије од јавности да ће упловити у трећи брак, али је и више него очигледна њена срећа што ће на прољеће Луки родити ћерку.

Иако је у посљедње вријеме дежурни критичари прозивају због тога што се удаје по трећи пут, Наташа не придаје превише значаја томе.

''Њој је најважнија срећа њене ћерке Хане. Иако има само десет година, она је веома зрела и самостална девојчица. Обожава своју мајку и подржава сваку њену одлуку. Наташа је са њом увек причала о свему, тако да је Хана увек знала Наташине планове који су утицали и на њен живот. Лука јој се веома допада и одмах га је заволела. Њих двоје се одлично слажу, а Хана је пресрећна што ће ускоро добити сестру'', додаје извор.

Подсјећања ради, Наташа и Лука упознали су се прије неколико година у том познатом љетовалишту, али је тада судбина умијешала прсте и Лука је сазнао да са тадашњом дјевојком очекује бебу.

Ипак, неколико година касније случајни сусрет у једном београдском локалу био је и више него довољан разлог да њих двоје остану заједно и за кратко вријеме објаве да чекају принову, те да ће се вјенчати.

Извор: Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Рада

18.09.2017 21:07

Нека се удаје али њу не дрзи место једино ако јој не досади мењати а сто писете да је дете подрзава ста це друго мора како мама казе. Добро се сецам кад је била са Дацом па пису новинари да Дацо води Нату у иностранство у сопинг да се лијеци од депресије а сад промијени муза и депресију излијеци мозда је у праву.

ОДГОВОРИТЕ