Леброн у Лејкерсима од 2018?


Бомбастична вест с оне стране Атлантика.

Кошарка 17.09.2017 | 22:52
Леброн у Лејкерсима од 2018?
Трансфер Кајрија Ирвинга у Бостон је овог лета био највећа вест на трансфер тржишту у НБА лиги, а изгледа да то није једина лоша вест за Кливленд. С оне стране Атлантика стиже још бомбастичнија вест.

“Леброн Џејмс се 2018. године сели у Лос Анђелес Лејкерсе”!

Могућност о којој се одавно шушка и спекулише, али коју је вечерас подгрејао угледни новинар и колумниста ЕСПН-а, Питер Векси.
“Месецима уназад медији говоре о Леброновом одласку. Желим да прекинем све спекулације и са пуном сигурношћу могу рећи да ће Леброн напустити Кливленд и да ће постати нови члан Лос Анђелес Лејкерса, којима жели да врати статус великог тима”, написао је Векси.

Овај колумниста спада међу изворе којима се верује и његова порука је одјекнула јако широм Америке и света.

Лебронов трансфер у Лејкерсе је прича која се најављује већ неколико месеци, али до сада ниједан поуздан извор попут Вексија није овако изричито тврдио да је ствар завршена.

Џејмс није крио да је незадовољан неким стварима у Кливленду, а додатно је подгрејао гласине неким потезима који га приближавају Лејкерсима. Краљ је незадовољан потезом управе да се растану са генералним менаџером Дејвидом Грифином који је био архитекта шампионског тима из претпрошле сезоне и најзаслужнији за Лебронов повратак из Мајамија у Охају.

Леброн је овог лета дао назнаке селидбе у Лос Анђелес када је рекао јавно да ће тај град у будућности бити његов дом и када је са супругом посетио неке школске установе у Граду анђела.

Лос Анђелес Лејкерси се већ неколико сезона налазе међу најслабијим клубовима НБА лиге и пате за повртаком у врх где им је и место. После пензионисања Кобија Брајанта су почели да праве план о склапању моћног тима и неким потезима су успели да растерете клупски буџет за довођење суперстара попут Леброна. Он би уз таленте попут Бола, Рендла, Кларксона, Инграма и осталих требало да започне нову династију у Лејкерсима и врати славни клуб на трон најјаче лиге на свету.

Али тек од следећег лета...

(моззарспорт)

Коментари / 0

Оставите коментар