Џеј због болести престао да пије

Џеј Рамадановски каже да већ неколико месеци због здравствених проблема није окусио жестину, а исто толико није ушао у казино, због чега је сада привлачан лепшем полу.

Србија 17.09.2017 | 16:14
Џеј због болести престао да пије
Певач који се из Будве хвалио да пије само воду, те да је на лечењу од алкохолизма, истрајао је у својој намери и већ неколико месеци није окусио алкохол.

Осим што је због проблема са срцем престао да пије, Џеј се одрекао и коцкања.

Рамадановски истиче да се само још жена није одрекао и да је срећан што сада оне јуре њега када се ослободио свих порока.

"Престао сам да пијем и поносан сам на себе што сам истрајао. Драго ми је што могу да се похвалим и да се то објави у новинама како бих дао пример и неким другим људима. Превише се писало о свему што сам лоше радио, али ево више тога неће бити. Већ месецима нисам окусио алкохол иако се Дорћолци сада шале на мој рачун када ме виде у кафани како пијем цеђени сок. Не марим за то, битно ми је да више нисам порочан", каже Џеј и додаје да ту није стао када су пороци у питању већ да је на добром путу да се одрекне и коцкања.



"Престао сам да се коцкам, то ме је коштало свега у животу. Сада само понекад одиграм прогнозу неке утакмице и то са мало новца. Знате, нисам рођен да будем монах и да одолевам греху и пороцима, али ево успео сам. Једино се жена нисам одрекао, сада оне јуре мене јер више не пијем и не коцкамсе, па сам други човек", тврди певач.

Одлуку да промени стил живота Џеј је донео након проблема са срцем и лечења на којем је био у Бечу због тога. Доктори су му још тада саветовали да престане да пије, води немаран начин живота и промени исхрану.

"Имам јако висок притисак и лекари су ми стално саветовали да престанем са алкохолом. Сада могу да одахну, послушао сам их, коначно. Јако је тешко оставити нешто у чему сам годинама уживао и што сам волео. Тридесет година се то таложило у мени", објаснио је тада краљ балада који је очигледно одржао реч.

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

драган

17.09.2017 15:41

А због бијеса поцео

ОДГОВОРИТЕ