Масовна туча испред ТВ Пинк

Нападнуте новинарке Пинка на протесту Двери. Гордана Узелац пребачена у Ургентни центар после ударца у главу.

Србија 16.09.2017 | 21:55
Масовна туча испред ТВ Пинк
Како јавља телевизија Пинк, новинарке Гордана Узелац и Мара Драговић брутално су напале присталице покрета "Двери".

Током протеста Двери испред зграде ТВ Пинк у Улици Незнаног јунака дошло је до насиља, у којој су повређене две новинарке.

"Колега и ја смо стајали испред врата, могло се наслутити да све иде у том правцу у једном тренутку смо видели да Гоца лежи склупчана на плочнику и унели су је у зграду, ми смо се померили ка огради, јак ударац сам осетила у главу", истакла је Мара Драговић.

Поред ње, нападнута је и Гордана Узелац која је, јасно се то види и на снимку камере са зграде телевизије Пинк добила ударац у главу.

Због повреда задобијених током сукоба, екипе Хитне помоћи у Ургентни центар превезле су новинарку и још једног од учесника протеста.



Покрет Двери, Здрава Србија и синдикат "Слога" од 14 часова протестују испред зграде Телевизије Пинк у Београду.

Главни и одговорни уредник ТВ Пинк Горан Гмитрић рекао је да ТВ пинк тражи хитно привођење починилаца.

"Не верујем у случајности, Гоца је нокаутирана у хитној је, а Мара чека да оде одавде, у потиљак је добила песницу, ја очекујем да ли ће реаговати новинарска удружења, ово је дивљачки и брутални чин да су новинаре на задатку напали", нагласио је Гмитрић, додајући да је ово ужасан догађај.

Редакција Телеграфа осуђује нападе на колеге са телевизије Пинк.

Поводом овог случаја огласио се и Небојша Стефановић.

"Ухапшен је В. Д. из Лучана због напада на новинарке. Скандалазно је што се туку неистомишљеници, то је чист фашизам. Ужасно је ово што се догодило, могу само да замислим да се ту није затекло обезбеђење шта би се догодило.

Двери и Стаматовић креирају атмосферу мржње према Вучићу, не само према њему, већ према свим неистомишљеницима. Страшно је да неко удари жену, да их нису спречили они су били у стању да их оборе на под и ишутирају", закључио је Стефановић.

(Телеграф.рс)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Зоол

16.09.2017 14:53

Овај у свакој изјави мора да се увлачи Вуцицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалан

16.09.2017 18:38

Национализам прикривен патритизмом јесте криминал

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лио

16.09.2017 18:40

Ста ударате Зене , јесте хероји алал вам вјера . Тразите себи посла љенцуге..

ОДГОВОРИТЕ
Name

микаца

16.09.2017 19:39

Новинар или новинарка иста говна постујем искрене,али данасњи сами себи навлаце проблеме са својим лазима и митом лазни објава:

Name

99% Становниства

17.09.2017 08:29

Добро су и прошли, надао сам се најмање да ће упасти у просторије и да ће једном за сва времена ту назови телевизију да угасе и да се та г.....а ставе или врате на своје мјесто. И још уз све то бити циничан и дрзак па људима бацати банане и намјерно изазивати сукоб је за сваку осуду а не осуђивати оне који су се томе успротивили. Вјерујем да људи који су се задесили тамо да и немају другог избора но да иду и протестују против резима и резимских улизица који су директни узрочници њихове тешке ситуације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИСЛИС

17.09.2017 11:32

НА 1,5ПОСТО СТАНОВНИСТВА.

Name

ОРГАНИЗАЦИЈА

17.09.2017 09:39

Да се зна ,Стаматовиц и Обрадовиц перу црногорској мафији паре преко изградње на златибору паре потросене донатори уцутали нема пара мора се скупити на неки наци а који ево вам васе опозиције *мафија не опраста*а Златибор лици на ХОНГ КОНГ немозес прици зградама ,,ту лези хука ова два лопова,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

17.09.2017 09:51

Боље би вам било да објавите сарену лаз коју је Србија добила из Брисела. Цовјек се онолико трудијо да данас организује геј параду......!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЗЛИКА

17.09.2017 11:23

ИЗМЕДЈУ ТЕБЕ И ЊИХ НЕМА