Брена отворено о браку са Бобом

Лепа Брена је проговорила о односу са супругом, те је истакла колико јој значе тренуци које не проводи са њим, већ са другарицама.

Забава 14.09.2017 | 22:38
Брена отворено о браку са Бобом
Искрено је прокоментарисала значај слободе у браку.

"Гледам да ускладим да будемо довољно заједно, али да имамо своју слободу и дружимо се са својим пријатељима. Мислим да је највећа грешка у неким брачним везама апсолутно укидање слободе и живот без поверења.



Јако је тешко када сте са неким 24 сата, 365 дана и са децом и породицом. Поштујем вид слободе који дозвољавамо једно другом, да уживамо и немамо пресију око тога да ли би он волео да изађе са својим друштвом или ја са својим", рекла је пјевачица.

Извор: Курир

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ма,

15.09.2017 04:38

Немој матере ти се просер..вати,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уморе се људи једни од других

16.09.2017 08:25

Нема висе нити тајне, а нити магије. Њој је мати умрла у Дому поред свог тог богатства и куца и станова. Мора то болити пуно једну особу из босанске махале. Она је себе дала у том браку, а није пуно добила назад. Немам ниста и имам тезак зивот, али се не би мјењала с њом. И ја сам из махале оне босанске. Сто висе старимо то нас вуце у прослост. Да, она се не пре**рава него не зна како да казе да не мозе с њим даље, а мора. Како це се заврсити? Вуце она јос мало па це отици у Сарајево.

Name

Фан

17.09.2017 12:14

Немојте се ви "прес......."!Зена ниста лосе није рекла и ако има проблема,као сто их има и сваки други брак,неце их пред новинаре истрести!

ОДГОВОРИТЕ