Криза у браку има, али су рјешиве

Познати певач народне музике прича да је његова жена Гордана незадовољна тиме што је он често на Дунаву где пеца, али све брачне трзавице покушавају да реше мирним путем.

Забава 14.09.2017 | 09:37
Криза у браку има, али су рјешиве
Екипа Блица Шабана је затекла у Крчедину, гдје има викендицу и гдје често борави. У паузи од пецања поразговарао је с њима о актуелним темама.

Одбацио је спекулације да је обновио везу са Ивоном Неговановић Цуцом.

"Ма каква Цуца и дјевојке! Имам жену, дјецу, унуке, никада боље се нисам осјећао. То што причају да сам нешто имао са њом је будалаштина, давно је све то завршено. Немам више никакве везе са њом. Супер сам са Гоцом.", реако је Шаулић.

Да ли је имао проблема у браку у посљедњих неколико мјесеци, он је казао да глупости није правио и да му године не дозвољавају то.

"Био сам занимљив новинарима да сам љубавник у овим годинама, али то је будалаштина. Нормалан сам човек, увек сам се лијепо понашао. Какав могу да будем љубавник у 66. години? Ми сви, прије свега, вапимо да можемо да трајемо, а сада да изигравам неког мушкараца који јури за женама, нема шансе. Ни као млад нисам изигравао донжуана, а сада више и не могу. Стигле ме године, морам поштено да кажем, али ми одговара када људи сматрају да сам донжуан, свиђа ми се та титула", казао је Шаулић.

О кризама у браку каже да их има и да их рјешава.
 
- С обзиром на то да моја жена воли да путује, поведем је некада у Немачку и Француску. Зна се шта жене воле, да иду у шопинг, што јој ја у сваком случају омогућим, она оде, задовољи се. То је један од начина да се искупим. Чињеница је да је она незадовољна што сам често на Дунаву и што нисам код куће, али када сам код куће, све те проблеме ријешим на најбољи могући начин. Увијек постоје свађе, нема брака који је идеалан. Увек има трзавица. Не слажемо се око нечега, а код мене је то да треба много да радим у овим годинама. Онда она гледа да то усагласи и да не морам да претјерујем са путовањима. Мене путовања убијају, а што се тиче пјевања, пјевам боље него икада прије", казао је Шаулић Блицу.

(БН)

.

Коментари / 0

Оставите коментар