Србија никад више није помагала РС

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да Република Српска никада није имала већу подршку Србије него данас и истакао да Србија српском народу у региону може помоћи тек онда када је економски и политички снажна. То можете питати и у позицији и у опозицији.

Србија 13.09.2017 | 07:50
Србија никад више није помагала РС
"Када је то Република Српска имала већу подршку од Србије него данас? Питајте и позицију и опозицију тамо. Највећу има данас", истиче Вучић и додаје да Српска има подршку у моралном, научном, културном, образовном и финансијском смислу.

У обраћању грађанима, Вучић је запитао шта је то раније урађено за српски народ у Црној Гори, осим што се Београд петљао у политику увијек, мислећи да о нечему може да одлучује, а не грађани.

"Ми тек данас правимо "Српску кућу" у Подгорици. Ми смо из буџета Србије за то издвојили више од три милиона евра. Данас може да се говори о томе колико смо дали и колико ћемо да дамо за обнову нашег Саборног храма у Мостару и за то шта ћемо да урадимо у Грахову, Гламочу и Дрвару и другим местима", навео је Вучић.

Он је нагласио да се се то све могло урадити тек када је Србија постала политички снажна и економски драматично јача.

"Нашем народу можемо да помогнемо тек када имамо економски снажну Србију, тек када имамо политички снажну Србију. Не дам да помажемо нашем народу тако што ћемо тобоже да се бијемо са свима", рекао је Вучић.

Он је рекао и да Србија има најтеже насљеђе од свих земаља у окружењу, али да опет има највише пријатеља.

(БН/агенције).

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Др Спин

13.09.2017 05:54

Косово?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студент

13.09.2017 07:37

Хоћете рећи Додигов режим...

Name

Лаки

13.09.2017 06:11

Супља пропаганда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

13.09.2017 07:32

Није супља пропаганда !!! Дудуку је остала јос само Србиј, никог висе нема!!! Руски велики мали кредит нестао из прице неспособне власти... Остала мајка Србија јос, али знате ону стару насег народа" дала би мајка кад би имала" Али ипак даје колико мозе!!! Гледам цизмицу бијелу синоц и убједјива да смо нај јаци у региону... и поставља се питање дали нама неко треба да помазе.

Name

Борац рс

13.09.2017 06:35

ВУЦИЦ СВЕ ТО РАДИ ДА БИ ЗАДРЗАО ДОДИКА НА ВЛАСТИ ЗНА ОН КАД СУ ИЗБОРИ, ПА МОЗЕМО ОЦЕКИВАТИ У ИДУЦОЈ ГОДИНИ ДА КРЕНЕ ПО ТРИБИНАМА СНСДа И ПОВЕДЕ И ПАТРИЈАРХА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Екипа

13.09.2017 09:07

Вучић донира 5 милиона еура како синоћ рече у РС(Милораду и Жељки у изборној години), и Федерацију(обнова саборне цкве у Мостару и Дрвар,Гламоч,Грахово).Неки видљиви учинак од тих пара када се расподјеле неће бити видљив.Искуство нам говори да ће пред изборе Додик и Вучић(Жељка и Зорана) отварати мост у Братунцу па макар и незавршен,а наћи ће и неки споменик да га патријарх освјешта за вријеме изборне ћутње.Треба очекивати булументу Вучићевих аналитичара(Анђелковић,Лазански.......) на РТРС,таблоиди из Србије(Информер,Српски Телеграф,Новости-Вучелић)ће да лаковјерном,необразованом народу објасне како је Додик једини лик који може да сп одржи јединство са Србијом и гле чуда РУСИЈОМ,а да су сви из СЗП издајници и можда утврде да су прешли на Ислам.Додик је у Вучићевој кампањи директно учествовао на митинзима и Ћирилици код Марића који ће направити поново емисију да промовише Додика.Вучић као неће никога подржати,али његова Зорана(Додикова савјетница за ЧЕЗ-Гацко) и Дачић хоће сигурно.Памет у главу народе то су све преваранти-мислите својом главом.

Name

КИЗО

13.09.2017 06:41

А ГДЕ ЈЕ ПЕЕЦАТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

13.09.2017 06:59

Вуциц даје помоц Дрвару зато сто је Српска напредна странка на власти у Дрвару. Зато следеце изборе сви за СНС и Хадзи Јована Митровица и ето помоци из Србије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Орихалк

13.09.2017 07:12

Имал и итко да каже да је то нормално, да Р.Србија помаже новчано Републици Српској, када је режим Републике Српске опљачкао дословце све што се могло, дакле, како господин Вучић се не запита, откуд главном Баји толики капитал по Београду и које куде, али народна каже, са ким си онакав си. Немам шта више додати и одузети.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре-ВРС

13.09.2017 08:08

Каква мајка,каква пм,па мислиш ли да власт Србије не зна како је РС оробљена и ко ју је опустошио.Ово је помоћ другу и саборцу..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

13.09.2017 09:55

Управо тајкуни из Србије нас пљачкају годинама, гдје је опрема из наших фабрика??? Све одвучено у Србију, врло мало тога продато и у Хрватску. Нека се МУП РС тиме бави а не ко је коме украо кокош. Исто важи и за СИПУ.

Name

Алан Форд

13.09.2017 08:43

Замолио бих господина Вучића да престане да нам помаже. Тако ће нам највише помоћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

13.09.2017 09:54

Шупчино једна.Реци да Додик никада није имао вецу подршку.Срам те било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знакови крај пута

13.09.2017 10:16

Маx, гајба пива од мене! Може и пет гајби!

Name

Крајишник

14.09.2017 13:41

Нека се папчина сад изјасни у вези догадјањем у скупштини Српске!?. Ћути као заливен.

Name

БОБА

13.09.2017 11:27

ПОНЕКАД ИСПАДНЕ ИЗ КОЛОСЈЕКА ПА МЕ ПОТСЈЕТИ НА НА РАДИКАЛЕ И РАТ .ЈА ГА УВАЖАВАМ КАД МИСЛИ О СРБИЈИ ЧИМ ПОЧНЕ О РС ЈА МЈЕЊАМ МИШЉЕЊЕ.ТО ЈЕ ЈАЧЕ ОД МЕНЕ.МИ КОЈИ ЖИВИМО У РС МИ ТО НАЈ БОЉЕ ЗНАМО .КАО СВИ ВОЛЕ ВИШЕ РС И КОСОВО ОД НАС КОЈИ ЖИВИМО ТУ. ТО ЈЕ У МАРИЋЕВОЈ ЕМИСИЈИ НАЈ БОЉЕ РЕКАО ВОДИТЕЉ БУЛИЋ ПОЗДРАВ ЗА ЊЕГА .СВАКА МУ ЧАСТ КО ЈЕ ГЛЕДАО ЗНА О ЧЕМУ ПРИЧАМ СРЕТНО НАРОДЕ.

ОДГОВОРИТЕ