Адил је најобразованији пјевач

Нове генерације певача обично не могу да се похвале завидим образовањем јер се још и пре пунолетства лате микрофона и почну да зарађују по клубовима и свадбама, међутим, то не важи и за њега, премда је и он у истим годинама почео сасвим солидно да зарађује од музике.

Забава 12.09.2017 | 08:35
Адил је најобразованији пјевач
Међутим, Адил Максутовић је, за разлику од својих колега, завршио не само један, него чак два факултета, и то Правни и Криминалистичку полицијску академију. На све то од краја 2015. године може да се похвали и мастером на Правном факултету.

 
У једном недавном интервјуу, певач је објаснио да, иако је био свестан да ће музика бити његов животни позив, није желео да запостави учење. Ипак, овом успеху на факултету су претходиле две године лутања.

- Уписао сам нешто што упише јако мали број људи: Електротехнику, што је, потписујем, најтежи факултет у Србији. Имао сам баш велики број бодова и био одлично котиран на ранг-листи. То мене није занимало, али сам испунио жељу родитеља, а и размишљао сам у том смеру да ако завршим ЕТФ да могу лакше да побегнем из Србије - присетио се певач у емисији "Из профила", али је затим додао да су ноћни живот и младост узели данак, те је обновио прву годину.

- После првог семестра сам схватио да то није за мене, иако сам исполагао неке испите. Када сам родитељима рекао да ћу обновити годину хтели су да ме избаце из куће - додао је уз осмех Максутовић, који је наредне године окушао срећу са Машинским факултетом, од чега је још брже одустао јер је схватио шта је оно што му заправо лежи, а то је било све оно што има везе са теоријом права.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ку

12.09.2017 06:48

Докле год користи силу у обрачунима са другима дипломе му ништа не значе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хххм

12.09.2017 07:03

ЕТФ И МФ , деривације , одређени и неодређени интеграли , диференцијалне једначине ПРАВО - море бит бидне а и не мора избор је био лаган

ОДГОВОРИТЕ
Name

мистер x

12.09.2017 17:30

Те дипломе из Србије мозес да обрисес дупе са њима,НЕ ВАЗЕ НИ У једној земљи ЕУ.А тамо ти не треба,

ОДГОВОРИТЕ