Шабан напустио породични дом

Некрунисани краљ народне музике већ мјесецима не живи у породичној кући на Дедињу са супругом Горданом, већ дане проводи у викендици у Крчедину с Цуцом.

Забава 10.09.2017 | 17:07
Шабан напустио породични дом
Брак Шабана Шаулића упао је у никад већу кризу и на корак је од тога да се оконча, сазнаје Курир из добро обавештеног извора.

Према ријечима саговорника, Гоца је одавно дигла руке од Шабана, којем под старе дане очигледно прија друштво младе колегинице Ивоне Неговановић Цуце.

Виђа само сараднике

''Он је већ месецима у Крчедину и тамо живи. Породицу готово да и не виђа. У госте му једино долазе пријатељи и сарадници, а највише времена проводи с певачицом Цуцом, с којом је веома близак већ годинама'', каже саговорник Курира близак певачу и додаје:

''Породица је разочарана Шабановим понашањем, пошто их запоставља. Он чак ретко виђа и ћерке и сина, али и унуке. Гоца је жена која је одувек бринула о кући и покушавала да породица буде на окупу, али је и она увидела да од тога нема ништа и да ће се због нервирања само разболети. Прихватила је чињеницу да се Шабан много променио и да сада има неке друге приоритете у животу, али је највише боли то што он све мање времена проводи с наследницима њихове деце'', рекао је извор.



Гоца сама на слављу

Како се сазнаје, Гоца се у посљедње вријеме на слављима њихових заједничких пријатеља појављује искључиво сама, што раније није било правило, него је свуда ишла са Шабаном. Такође, Шаулић је недавно напунио 66. годину, али рођендан нису обиљежили, што је такође потврдило сумњу многих њихових пријатеља да је тај брак запао у озбиљну кризу.

Иначе, неколико година уназад јавност бруји о томе да је Шабан у љубавној вези са Цуцом, а ту везу пратили су бројни скандали, оптужбе и клеветања. Шаулићева супруга Гоца је све то достојанствено поднијела и покушала да очува заједницу, будући да имају велику породицу.

Међутим, очигледно је схватила да је сада свему дошао крај и да свако треба да настави свој живот.

Извор: Курир

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Брз

10.09.2017 15:21

опет цуца,,цуцка

ОДГОВОРИТЕ
Name

W

10.09.2017 15:42

ЦУДНА ЈАДА КАДА ЦОВЈЕК ПОЛУДИ ПО СТАРЕ ДАНЕ.КАКАВ СИ ТИ КРАЉ САБАНЕ?НИКАКАВ.

Name

ре

10.09.2017 16:36

Гори је климакс по старе дане него пубертет у младе.

Name

Сеx-Терапеут

10.09.2017 17:45

Код мускараца не постоји климакс,или могу или не могу а зене у климаксу сеx не занима,тако да није проблем у Сабану.

Name

Климакс код мушкараца

10.09.2017 21:32

Уласком у зреле године код мушкараца се смањује лучење хормона тестостерона, тако да и они пролазе кроз климакс слично женама, који се зове андропауза. Функција тестиса се услед старења полако смањује. Тегобе које прате функционално исцрпљивање тестиса зависе од брзине, а делимично и од узрока престанка функције тестиса. Највише зависе од брзине смањења секреције хормона. хттп://www.стетоскоп.инфо/Климакс-код-мускараца-4783-ц2-цонтент.хтм

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

11.09.2017 11:15

Изгледа да је Аца Лукас отворио сезону развода, трећа срећа је резервисана за Брену и Бобу . У оба брака Брена се помиње као баба врачара , а то је логично, кад ја не могу бити сретна, што би били други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрен

12.09.2017 20:55

Свака цаст краљу само ударај кад мозес

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Искрен

12.09.2017 22:27

Браво за коментар, Гордану је одувјек интересовала лова и то има, само да краљ непретера са каквим Вијаграма

Name

опет

13.09.2017 07:39

Опет ће му се Гоца вратити по други пут.