"Рекли су ми ако уђем у другу класу одлично је!"

Победа Слоун Стивенс у женском финалу УС Опена над најбољом другарицом Медисон Киз је истовремено и прича о родитељству и подршци.

Тенис 10.09.2017 | 18:30
"Рекли су ми ако уђем у другу класу одлично је!"
Једна Американка је победила другу са 6:3, 6:0 и том победом у финалу остварила неколико невероватних резултата истовремено.

Њени почеци нису били тако сјајни, а преко мреже је као ривалка тешила своју пријатељицу. 

"Рекла сам јој да ми је најбоље да сам одем у пензију јер ко зна хоћу ли ово икада поновити. Кад сам имала 11 година мајка ме је одвела у тениску академију. Рекли су јој да може бити задовољна ако постанем играчица за другу дивизију. Родитељи, подржавајте своју децу у ономе чиме желе да се баве, само им је ваша подршка потребна" , рекла је Стивенс после победе. 

Почетком године се опорављала од оперције стопала, пре два месеца је крајем јула била 957. тенисерка планете, а данас је осванула као шампионка Гренд слем турнира. 

"Да ми је неко тада рекао да ћу освојити УС Опен рекла бих му да нема никакве шансе. Велики је ово тренутак за нас две јер смо обе имале проблема са здрављем ове године и стајати овде са Медисон је предивно", рекла је Стивенс. 

Она је направила још веће изненађење од оног које је у јуну приредила Јелена Остапенко која је на Ролан Гарос дошла као играчица ван круга носилаца са 47. места. 

Стивенс је тренутно 83. од понедељка ће додатно напредовати, богатија је за 3,7 милиона долара па је своје задовољство поделила и на друштвеним мрежама. 

"Најбољи. Дан. Икада", написала је Стивенс.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар