Ја их звала, они се друже с Цецом

Јелена Карлеуша пре два дана славила је рођендан ћеркама Атини и Ники, а једна од гошћи била је и Викторија, ћерка Аце Лукаса.

Србија 10.09.2017 | 10:56
Ја их звала, они се друже с Цецом
“Викторију сам звала, дошла је са сестром Софијом. Соња их је довезла. А звала сам и Лукаса, али он је вероватно заузет дружењем са Цецом. То му ја не замерам јер старе пријатеље не треба запоставити због нових”, рекла је ЈК и додала:

 “Мислим, због нових најбољих пријатеља који могу да схвате његову ружну прошлост”. Затим је ЈК објаснила како поступа са Лукасом.



“Аца и ја се чујемо редовно, углавном му говорим да хитно престане да комуницира са новинарима и да искључи телефон. Он сваки пут каже да ће ме послушати и то се никад не деси”, каже Карлеуша.

Јелена је додала и зашто на родјендану њених ћерки није била Вики Миљковић.



“Звала сам и Вики да дође са дететом, али пошто се синоћ дружила са Цецом, одједном се ушинула. Па то је невероватно, мислим, што се ушинула”, рекла је Карлеуша кроз смех.

(Курир)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

УсинуТа Естрада

10.09.2017 10:02

Цеца па пет мјеста празно.Волили је или не она јесте институција.Карлеуса покушава преко њеног имена да попуни жуту штампу и залеци комплексе.Прозива је без везе само да би њено име било у истој реченици са њеним.Прозива Цецу само зато сто је посјетила Лукаса који ју је позвао у госте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

10.09.2017 10:45

Због таквих као ти никада сунце Србију угријати неће. Дабогда ти кћерка наслиједила цецу када ти је толико драга.

Name

Ре браво

10.09.2017 11:41

Полако Браво појесце те љубомора као и ЈК...

Name

???

10.09.2017 11:58

Цеца ти Србија??? Благо кући коју заобиђеш...

Name

Оља

10.09.2017 13:55

Институција? Да ли ви знате ста знаци појам "институција"? Не знате, наравно. Како бисте инаце једној пјеваљки дали такав знацај. Казем "пјеваљки" јер то су киц, сунд ... мајстори који загадјују мозак. Пјевацице су несто друго, несто љепсе, несто сто оплемењује, попут Едит Пјаф, некад или Јелене Томасевиц, данас, напримјер.