СЛС: Чукарички разигран у Шапцу

"Брђани" победили Мачву 2:0 у премијерном мечу 8. кола Суперлиге Србије.  Чука се разиграла: Мудрински опет погодио, првенац Мићина.  Изабраници Ненада Лалатовића освојили три ведна бода у Шапцу – 0:2.

Фудбал 08.09.2017 | 18:45
СЛС: Чукарички разигран у Шапцу
Утакмицом Мачва - Чукарички почео је осми овосезонски фудбалски викенд у Суперлиги Србије.

"Брађни" се из Шапца враћају са целим пленом, који су му головима донели Огњен Мудрински у петом и Петар Мићин у 78. минуту.

Четвртим тријумфом у сезони Чукарички се пробио на седмо место и сада има 13 бодова, док је Мачва, за сада, остала на деветом са четири бода мање.

Чукаричком је очигледно пријала репрезентативна пауза, па је одмах након ње славио на изузетно тешком гостовању у Шапцу. Брђани су головима Огњена Мудринског и Петра Мићина стигли до три вредна бода која су их додатно приближила самом врху табеле – 0:2 (0:1).

Изабраници Ненада Лалатовића су изузетно брзо утишали прилично расположену публику солидно попуњених трибина стадиона у Шапцу. Мудрински је након гола на Бањици погодио на још једном гостовању, а све пре тога је све одлично урадио сналажљиви Дарко Зорић.

Након водећег гола контрола игре и резултата у потпуности је била у рукама Београђана, који су у наставку меча тражили идеалну прилику да нокаутирају противника. То се догодило у 78. минуту, када је првенац у новом дресу постигло најсвежије појачање ЧукаричкогПетар Мићин. Доскорашњем фудбалеру Војводине асистирао је Марко Доцић, који се у тим вратио након прелома прста и двомесечне паузе.

Парови 8. кола:

Мачва - Чукарички 0:2 (0:1)
/Мудрински 5, Мићин 78/

у суботу

Бачка - Раднички Ниш 16.00
Борац - Земун 19.00
Јавор - Црвена звезда 19.00
Радник - Рад 19.00
Спартак - Напредак 19.00
Партизан - Младост 21.00

у недељу

Вождовац - Војводина 19.00

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар