Ипак, добре вијести по везисту Партизана!

Небојша Косовић неће паузирати 6 месеци, већ само 15 до 20 дана, каже селектор црногорске репрезентације Љубиша Тумбаковић.

Фудбал 08.09.2017 | 19:15
Ипак, добре вијести по везисту Партизана!
У први мах изгледало је много горе, али најновије информације о здравственом стању везисте Партизана Небојше Косовића звуче много оптимистичније.

Косовићу нису напрсли укрштени лигаменти већ има напукнуће "обичних" лигамената, наводи Телевизија Црне Горе.

Селектор црногорске репрезентације Љубиша Тумбаковић рекао је данас за Телевизију Црне Горе да је ситуација и даље иста као при 20 дана.

"Косовићева повреда се решава рутинским захватом након којег следи пауза од само 15 дана а не целу сезону", рекао је Тумбаковић.

Косовић ће ће за пар дана на контролу у Рим, након чега ће бити познато да ли ће захват обавити одмах или ће сачекати кључне дуеле у квалификациионим утакмицама Црне Горе против Данске и Пољске за пласман на Светско првенство у Русији.

Везни фудбалер није играо за Партизан још од 9. августа због повреде колена, али га је Тумбаковић ипак звао у репрезентацију Црне Горе и убацио га је у тим за меч пртив Казахстана 1. септембра, који је Црна Гора добила 3:0. Међутим, Косовић је због болова морао да напусти игру почетком другог полувремена.

Занимљиво, на данашњој конференцији за новинаре тренера Партизана Мирослава Ђукића саопштено је да Косовићу јесу повређени предњи укрштени лигаменти.

МАРКО ЈАНКОВИЋ ИСТО НА ПАУЗИ

Још један црногорски репрезентативац из редова Партизана Марко Јанковић такође неће бити у саставу за меч против лучанске Младости у 8. колу Суперлиге у суботу због премора. Одлука стручног штаба је да га "сачува" за меч против Јанг бојса на старту групне фазе Лиге Европе.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар