Карпин суров према Марку Петковићу!

Да ли је Петковић играч за ЛШ? Не! Да ли је уопште играч за Спартак? Не! Али. . .  Валериј Карпин без милости за нашег бека. . .

Фудбал 09.09.2017 | 16:00
Карпин суров према Марку Петковићу!
Чувени везиста Спартака и руске репрезентације, а касније и тренер најпопуларнијег тамошњег клуба - Валериј Карпин, није задовољан оним што је српски интернационалац Марко Петковић показао током досадашњег боравка у Москви. 

Подсетимо, доскорашњи десни бек Црвене звезде и млади репрезентативац наше земље нашао се три пута у досадашњих осам кола у тиму и одиграо укупно 216 минута, испод просека. 

У великом интервјуу за Спорт експрес Карпину су постављена два питања везана заПетковића који се очигледно нашао и на удару медија. Одговори славног аса били су врло, врло директни. Мало је рећи без длаке на језику...

Прво појачање Масима Карере овог лета био је Марко Петковић из Црвене звезде?

"И" - одговорио је контрапитањем Карпин.

Да ли мислите да се ради о играчу калибра за Лигу шампиона?

"Не". 

У том случају, да ли је Петковић заслужио да се уопште нађе у екипи Спартака? 

"Не. Али могуће да је то аквизиција за будућност. Можда ћемо за шест месеци нешто открити. Мало је минута провео на терену". 

Како онда оцењујете прелазни рок Спартака, односно летошња појачања?

"Петковић је, као што рекох, мало био на терену, баш као и Пашалић, док Педро Роча (најскупље појачање, 12.000.000 евра из Гремија) још није ни добио шансу", испричао је између осталог Валериј Карпин. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар