Глумица и доктор имали бурну везу

Срђан Цветановиц (59), специјалиста пластичне и реконструктивне хирургије са ВМА, након свађе је пуцао у главу својој вјереници, глумици Ивани Панзаловић (30), а потом је из истог пиштоља пресудио себи.

Србија 08.09.2017 | 12:30
Глумица и доктор имали бурну везу
Младу глумицу је прије рањавања хирург јурио ножем јер је сумњао да је нејверна, а када је чуо да зове полицију, узео је пиштољ и покушао да је убије.

Породична драма и веза препуна снажних емоција завршила се јуче око 4.30 у стану у улици Косте Рацина на Дедињу, у којем су живјели.

Како се сазнаје, непосредно прије трагедије, око два сата иза поноћи почела је расправа, а када је она кулминирала, Ивана је позвала полицију у помоћ.

Она им је пријавила насиље и рекла да је Срђан по стану јури с ножем и да хоће да је закоље! Иако је патрола стигла за непуна два минута, Срђан је два пута повукао ороз пиштоља који је наслиједио од оца!



''У једном тренутку је рекао: „Када ниси моја, нецеш бити ничија!“ Пуцао је у њу и мислећи да ју је убио, пресудио је себи'', каже извор.

Полиција је затекла језив призор, Срђана, који мртав лежи у дневној соби, док се Ивана крвава држи за главу. Само сплетом срећних околности метак који је испаљен да би је усмртио Ивану је окрзнуо по челу и она је превезена на ВМА, гдје је збринута.

Током полицијског увиаја пронађене су крхотине чаша, пепељара, тањира и вентилатора који је избачен кроз прозор, док је сам стан личио на бојно поље.

''Прелиминарни резултати истраге указују да је до породичне драме дошло усљед љубоморе. Срђан је био несигуран и сваки Иванин контакт с другим мушкарцем је доживљавао као пријетњу. За сада постоје само индиције да је у њиховој вези било и физичког насиља, које није било пријављено, а те информације се провјеравају'', објашњава саговорник.



Према његовим ријечима, инспектори ће узети изјаву од Панзаловићеве, као и од њихових познаника и комшија из зграде.

''Даља истрага треба да утврди шта је довело до трагедије, а досадашња, према траговима пронађеним у стану, указује на покушај убиства и самоубиство'', испричао је наш саговорник.

С друге стране, комшије из њихове зграде објашњавају да им је веза била веома чудна.

''Прије око мјесец дана увече ми је галама у улазу привукла пажњу и тада сам угледала усплахирену Ивану у тангама и мајици како покушава да изађе из зграде док је Срђан с друге стране држао врата. Она му је викала: „Кретену докторски, направио си ми шљиву на оку!“.

Питала сам је да ли јој је потребна помоћ, на шта је одговорила негативно, и наставила је да виче на њега да је пусти да изађе. Рекла сам јој да има други излаз и она је одмах отрчала кроз њега, док је Срђан отишао ка паркингу. У том тренутку сам схватила да је она била бијесна и њега јурила'', рекла је њихова комшиница.

Друга комшиница је рекла да је чула да је Ивана пре двије недјеље након бурне свађе изгребала Срђанов аутомобил.

Глумицу упознао кад јој је уграђивао силиконе

Срђанови пријатељи објашњавају да је брак са Иваном, са којом се вјерио у априлу ове године, требало да му буде трећи.

''Срђан се прије петнаест година развео од прве жене Тање, која је професорка, а с којом има тројке. Двије ћеркице и син су тада имали по седам година. Након тога је био ожењен медицинском сестром Маријом, која је бринула о његовом оцу. С Маријом се развео након што је приликом операције упознао Ивану.

Он јој је тад уграђивао силиконе и родила се велика љубав, након чега је оставио Марију након три године брака. Срђан је живио момачким животом у великом стилу, па је почео мало више да конзумира алкохол. Ако се томе додају лијепе жене, на које није био имун, код њега се створила збрка. Такав начин живота је пробудио сумњу да и Ивана слично тако живи, те су се често свађали'', рекао је један Срђанов пријатељ.

Бивша ташта: Срђан је себе највише волио

Мајка Срђанове прве супруге, која му је уједно и комшиница, кратко је прокоментарисала његову смрт.



''За Срђанову смрт сам сазнала из вијести, мада сам видјела полицију и младу жену. Тада сам помислила да ју је напао неки психички болесник. Недуго затим чула сам да се он убио. Могу само да кажем да ми је жао мојих унука, а он како је радио, тако му се вратило. Срђан је себе највише волио и то је све што ћу да кажем'', испричала је његова ташта М. П.

Срђанове комшије наводе да је он син јединац угледног плућног хирурга, мајке доктора интерне медицине и да је наслиједио стан и новац. О њему кажу да су га ћесто виђали у друштву лијепих жена и да је возио скуп аутомобил.

Прим. др Срђан Цветановић је стручњака у области пластичне и реконструктивне хирургије. Његове колеге за њега имају само речи хвале. Кажу да је одличан стручњак, посвећен послу, а да о свом приватном животу није говорио, нити су знали шта се дешава.

Дипломирао је на Медицинском факултету у Београду 1983, специјализовао пластичну и реконструктивну хирургију 1990, а постао је магистар медицинских наука на ВМА у Београду 1991. године . Усавршавао се у Великој Британији, и то за хирургију реуматоидне шаке.

Члан је многих престижних стручних удружења и аутор је више од 60 радова из области реконструктивне хирургије, хирургије урођених аномалија, хирургије шаке и естетске хирургије.

Извор: Ало

Коментари / 19

Оставите коментар
Name

Кизо

08.09.2017 10:55

Е докторе, докторе, оде ти у земљу а она ће још имати најмање 10 таквих као што си и ти био. Због оне ствари су ратови почињали. Паметан си био, али и будала. Брз опоравак јој желим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре,

08.09.2017 12:24

уколико се одлуцис да изведес какву лудорију ,за сваки слуцај , изпалити 3и хитца за сваки слуцај, двоноге имају и по 7 ам зивота.

Name

НН

08.09.2017 10:55

Треба све добро испитат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

08.09.2017 11:45

Ко ће испитати????Ако нико не стоји иза убиства,онда се све добро испита!!!У супротном ,ништа !!!!Јер ако неко стоји,онда дјеци свежу руку погрешним информацијама и антирекламом, па дјеца немају снаге и могућности да истрају у тражењу правде!!!!

Name

медаља

08.09.2017 11:06

Ја сматран да заслузује медаљу постухумно. Питате засто? Е па ево разлога. Прво развео се од зене, а није призенио нову, знаци све иде њој и дјеци знаци ресио је њохов проблем. Није успио да убије глумицу, сто знаци није висе способан за просте операције на краткој релацији и сто је битно НИЈЕ ЈУ УБИО. Затим послије пуног радног стаза одлуцио је да отвори празно мјесто за младе људе докоторе који сада не морају да иду вани. И сто је најбитније дрзава не мора висе да плаца његову скупу пензију него да упосли младог доктора. Знаци медаља нема ста, а глумица, добице и она несто па макар само добар ПР, након овог цисто сумљам да би ико хтјео да јој науди.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

08.09.2017 11:49

Ма ова глумица кад је већ била спремна на овакав начин живота ,онда је спремна и за даљње лакрдије!!!Можда ће тужити жену и дјецу за нанешену бол ,јер она ништа није крива ,она има сва права !Он никоме није нанијела бол!!!!Све је ово отишло у пм,сви имају право а права нигдје,јер морала нема!!!!!!

Name

Сумња

08.09.2017 14:43

И треба да СУМљАС! И то је за медаљу!

Name

xxл

09.09.2017 11:06

Ма ко су они уопсте да медији пису о њима..глупост..то се десава свакодневно људима па нико не писе..они сад као нека крема друство а ми остали раја...ил багра сиротињска.....ФУЈ

Name

Сарказам

08.09.2017 11:12

Па и да јој је метак прошао кроз главу не би ниста могао остетити. Да јој је пуцао у груди силицони би зауставили метак.Гдје цовјек јос да пуца ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

дјода

08.09.2017 11:27

О ПОКОЈНИЦИМА СВЕ НАЈБОЉЕ - СТЕТА имао је све ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драганица ,теткина

08.09.2017 11:40

Није једини коме су такве дошле главе!!!!Ма та би још требала тужити жену и дјецу ,посебно дјецу,што јој је њихов отац нанио повреду и убио се пред њом!А она јадна и недужна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан Нишевић

08.09.2017 12:13

Вагинална манипулација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хммммм

08.09.2017 12:34

Она њега убила,видјецемо,живи били..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

08.09.2017 13:10

ХММММММММММ У ПРАВУ СИ! ОТИСЦИ НА ПИШТОЉУ САМО ЊЕНИ. КАМУФЛАЖА. ВЈЕШТАЧЕЊЕ. НАМЈЕШТЕНО.

Name

ВРШЊАЦИ

08.09.2017 13:05

Њему 60, њој 30, баш су били пар, генерација. Човјек гледао серију "Рањени орао", па цитира Језду кад је пуцао у Анђелку у тој серији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре АЛО

08.09.2017 13:12

Не лажи. .................................?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дупло

08.09.2017 13:40

Млађа од њега дупло. треба ли посебан коментар. Она је од њега очекивала пажњу, новац, поклоне. Имала је а свјесна да сеx нема квалитет што је имала негдје друго. Он је мислио да ће због његове финансијске моћи она гледати само њега. Грешке се скупо плаћају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

тетка и другарица јој

08.09.2017 14:01

Ма може та велика глумица ,глуматати и правдати се колико хоће,може и ако има биг мајстора бити ослобођена одговорности и она и мајстор и јос ко треба!Али!!!Зидови имају уши и све се зна!!!Онај ко треба и кога то интересује сигурно све зна !!!!А то је најважније!Ипак је овдје остало 3 дјеца!Интересоваће то њих ,како зашто и све појединости , итекако!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Инспектор

08.09.2017 15:35

За два мјесеца слиједи: ОБРТ У ИСТРАЗИ, ГЛУМИЦА УБИЛА ДОКТОРА У САМООДБРАНИ..

ОДГОВОРИТЕ