Дечко љубоморан: Забранио наступ

Филип Крајиновић бијесан што је водитељка пристала да се с бившим мужем такмичи у ТЛЗП. Забранио јој да с њим има заједничке наступе.

Забава 08.09.2017 | 07:59
Дечко љубоморан: Забранио наступ
Тенисер Филип Крајиновић побјеснио је кад му је дјевојка Нина Радуловић рекла да ће учествовати у шоуу „Твоје лице звучи познато“ с бившим мужем Браниславом Лечићем!

Млади спортиста се плаши да ово такмичење не зближи некадашње супружнике, па је својој дјевојци рекао да избјегава заједничке кореографије с Леком. Али то није све! Тенисер је инсистирао и да Нина постави услове продуцентима да што мање времена проводи на пробама с глумцем.

''Филипу смета што ће његова девојка неколико месеци бити блиска с Лечићем. Тенисер је од водитељке захтевао да што мање комуницира с бившим мужем ако жели да њихова веза опстане, као и да с њим нема заједничке наступе'', прича добро обавијештени извор.

Он каже да је Крајиновићу већ засметало то што медији поново спајају Нину и Леку.

''Много се изнервирао кад је видео наслове у медијима. Такмичење још није почело, а велика прашина се дигла око њиховог заједничког учешћа. То Филипа много нервира јер га другари увелико задиркују. Он засад трпи, али не знам колико дуго ће издржати'', завршава извор.

Подсјетимо, Нина и Лека развели су се у новембру прошле године, а већ на дочеку 2017. водитељка је виђена у загрљају тенисера.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар