Рада проживљава праву драму

Рада Манојловић проживљава праву драму!

Забава 06.09.2017 | 20:14
Рада проживљава праву драму
Због нарушеног здравља певачица је принуђена да често иде код лекара. Фолкерка, чија је мајка пре 12 година умрла од рака, од свог лекара тражила је да јој уради магнетну резонанцу и тумор маркере. У потресној исповести за Курир Рада каже да се плаши резултата.

- Мајка ми је боловала од рака грлића материце. Нажалост, од те болести је и умрла. Тешко ми је да причам о томе, али наравно да сам и ја уплашена за свој живот. Мој посао је стресан, буквално живим у колима и авиону. Здравље ми је на првом месту и упорно се трудим да све постигнем, а да не нарушим здравствено стање. Борим се с неспавањем и сталним путовањима. Малтене сваки дан мењам државу - каже Рада и додаје:

- Знам да ми је здравље често нарушено и зато редовно идем код лекара јер ако сама не поведем рачуна о себи, нико не може да ми помогне. Недавно сам урадила тумор маркере и сад чекам резултате - прича Рада.

Певачица је чврсто решила да побољша здравствено стање.

- Почела сам здравије да се храним, више спавам и чврсто сам решила да се решим стреса. Више се не нервирам због небитних ствари. Тренутно су ми једина преокупација наступи, али и резултати тумор маркера, који сваки дан треба да ми стигну. До сада сам вадила крв на пола године, али ћу практиковати да то убудуће чешће радим - истиче Манојловићева.

Она апелује на све девојке да поведу рачуна о здрављу.

- Месец дана сам страховала за здравље. Бринула сам и кидала се чак и кад се накашљем. Зато свим женама препоручујем да посете свог лекара ради рутинске контроле. Грешка је кад помоћ стручњака тражимо тек кад се разболимо. Боље спречити него лечити - закључује Рада.

Радин отац Раде каже да се плаши за ћеркино здравље.

- Бојим за њено здравље, али она ми каже да редовно иде код лекара и ја јој верујем. Знам да она мора да попије тај прашкић да се смири кад много наступа, то је све у реду. Сви људи некад попију неки лек за смирење, али само да не претера - рекао је Раде и додао:

- Мајка јој је умрла пре 12 година и чим дође кући, она се сети мајке. То је бол која никад неће престати и зато не желим да размишљам о лошим стварима. Не бих поднео да јој се било шта лоше деси, већ сам један губитак преживео, други не бих могао да поднесем.

(Ало)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Зоол

06.09.2017 19:41

Па повуците ручну мало.Зар морате срљати толико за парама.На једном наступу зараде просјечну годишњу плату а тек на свадбама једну петогодишњу од једног обичног радника.Цему толика похлепа да се здравље уништи добре мјере а на то све и дроге разне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Генева ЦХ

06.09.2017 19:55

бог те казнио сви знају засто .далиси ти крћена Козо једна ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

055

07.09.2017 06:34

Ето они кажу да то раде из хигјенских разлога,ето није тачно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Валкире

07.09.2017 20:29

Каква јадна патетика ове једне од масе губицарки са естраде! Овакве вијести са естраде реалнима помажу да укапирају гдје и у каквом друштву живе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није то похлепа

07.09.2017 21:39

Него толико има пјеваца да она ако закоци нико је се неце сјетити за мјесец дана. Тумори и ракови нису Бозја казна него људи морају боловати и умирати од нецег.

ОДГОВОРИТЕ