За крај сезоне - пуна шака зихернадли!

"Помислио сам 'Е нећеш да мрднеш овог пута'", каже тренер Иване Шпановић.

Остали спортови 04.09.2017 | 16:30
За крај сезоне - пуна шака зихернадли!
Отпадање папира са леђа због зирхенадли коштало је Ивану Шпановић светског злата ове сезоне. Поучена тим, болним искуством, ове недеље је са тренером имала сигурнију тактику.

"Пошто је ово било последње такмичење са стартним бројем на леђима, решили смо у великом стилу да се опростимо од зихернадли и папира", рекао је Иванин тренер Горан Обрадовић за "Вечерње новости".

Српски стручњак качио је и качио...

"Помислио сам 'Е, нећеш да мрднеш овог пута'. Добили смо четири зихернадле, али је на столу била гомила. Узео сам целу шаку и закачио све које сам имао. Немам појма колико их је било на крају. Битно је да папир није имао куд".

Ивана је победила, освојила Дијамантску лигу и ове године и тријумфално завршила сезону, а њен тим је задовољан отишао на одмор.

"Ове године су нам биле сзуђене разне перипетије, али можемо да будемо презадовољни почетком и крајем сезоне. Осовјила је злато у нестварној атмосфери 'Арене', онда имала проблема са повредама, али је смогла снаге да се дигне после Лондона и одбрани дијамантски пехар, због чега сам веома поносан на њу".

На питање да ли је Ивани сада мало лакше, Обрадовић одговара:

"И те како".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар