Постаје менаџер Цециној кћерки

Бивши муж Даре Бубамаре биће главни продуцент првог албума Анастасије Ражнатовић, ексклузивно сазнаје Курир. Милан Кесић ће у каријеру ћерке Цеце Ражнатовић уложити око 50. 000 евра.

Забава 02.09.2017 | 17:27
Постаје менаџер Цециној кћерки
Анастасија почиње да ради на пјесмама за свој првенац, а осим што преговора с композиторима и текстописцима, већ је пронашла и менаџера који ће водити њену каријеру.

Како се сазнаје, Ражнатовићка је одлучила да сарадњу понуди Кесићу, и даље законитом Дарином супругу, који је за последњих неколико година направио више успјешних музичких пројеката на домаћем, али и на страном тржишту.

''Анастасија и Милан су се већ договорили о неким основним стварима, али до потписивања уговора још није дошло. Требало би да јој он продуцира цео албум, спотове, али и турнеју када за то дође време. Милан је дуго радио овај посао у иностранству, где је стекао доста контаката с разним људима из шоу-бизниса. Он жели да тај систем рада пренесе и у Србију, а управо то је оно што се Анастасији највише свиђа и због чега је с њим контактирала за сарадњу'', каже извор близак Цециној насљедници.



Колико је Кесић спреман да се заложи са каријеру своје будуће пуленке, говори и податак да планира да инвестира право мало богатство у каријеру Ражнатовићке.

''Милан ће сносити све трошкове снимања албума, а касније и спотова. То није нимало јефтино. Само за почетак спреман је да искешира око 50.000 евра за нове песме, а касније и за спотове. Ако до сарадње између њих двоје дође, Анастасија ће имати турнеју и промоцију каква на овим просторима до сада није виђена'', додаје саговорник.

Милан је и Дари продуцирао спотове и последњи албум. Мада њих двоје више нису заједно, још се нису званично развели.

Дара на сва уста хвали још увијек актуелног мужа и продуцента и препоручује га колегама. Тако је било и када је у Београд долазила француска звезда Индила, с којом је Бубамарин муж сарађивао на почетку њене каријере.

Извор: Курир

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

РедБулл

03.09.2017 07:48

Изгледа мала ПОЛОЗИЛА тест код Милана а мозда је и мама Цеца за њу ПОЛАГАЛА.

ОДГОВОРИТЕ