Емина: Превазишли смо све проблеме

Поп пјевачица Емина Јаховић у јануару 2008. године удала се за познатог турског пјевача Мустафу Сандала, којег је упознала четири године раније.

Забава 01.09.2017 | 15:46
Емина: Превазишли смо све проблеме
Како се писало, они су годину дана прије вјенчања раскинули, јер њен муж није желио да се обоје баве јавним послом, али су све несугласице ријешили.

Иако су сада у сретном браку, у којем су добили синове Јамана и Јавуза, лијепа пјевачица признала је да на почетку забављања није било све тако идеално, и да је код обоје била изражена јака љубомора.



''У периоду забављања Мустафина каријера је ескалирала, а ја нисам могла да се контролишем знајући колико је пожељан свим тим лијепим дјевојкама које су га дословно прогањале. Међутим, све се промијенило када смо добили Јамана. Та врста блискости допринијела је да на ону пређашњу несигурност и посесивност гледамо из потпуно другачије перспективе. Наши животи добили су сасвим нови ток и нове приоритете. Љубомора у онаквом облику одавно не егзистира у нашем дому'', била је искрена Емина.

Емина сада вриједно ради на свом новом албуму “Даље”, који ће ускоро угледати свјетлост дана, а са којег смо већ чули пјесме “Против свих” и “Лимунада” коју је урадила у дуету са Милицом Тодоровић.

Њеном супругу допада се промјена коју је доживјела током рада на новим пјесмама.

''Мустафа ми је одувијек пружао безрезервну подршку иако се наши музички укуси разликују. Одушевљено је примијетио колико сам се промијенила док сам снимала албум “Даље”. Била сам пресретна када ми је рекао да ће то бити прекретница у мојој каријери'', каже пјевачица.

Извор: Аваз

Коментари / 0

Оставите коментар