Бивша дјевојка љута на Лукаса

Бивша дјевојка фолк певача коначно је проговорила и открила у каквом је односу са Лукасом након краткотрајне романсе.

Забава 30.08.2017 | 14:01
Бивша дјевојка љута на Лукаса
Бранислава Пашајлија, црнокоса Лозничанка, након кратке љубавне афере са фолкером Ацом Лукасом није успјела да изглади односе са супругом Жељком Пашајлијом, послије чега је вратила своје дјевојачко презиме Гаврић и накратко се повукла у "илегалу". Међутим, све је изненадила информација да ће крочити на музичку сцену дуетском пјесмом коју ће снимити ни мање ни више него са Лукасовим љутим противником Жељком Шашићем, што јој је омогућио и исфинансирао нови емотивни партнер.

О дуету са фолк пјевачем није желела да каже ни ријечи, међутим, потврдила је да је срећно заљубљена и испуњена у сваком погледу, а да јој је дјечко, чији идентитет није желела да открије, велика подршка и ослонац.

- Издржава ме садашњи момак јер су ме и Лукас и муж оставили без динара у моменту док се све распадало. Ниједан ми није чак ни гардеробу послао, а о новцу да не причам! Но небитно... Ја сијам, иако су ме оставили у проблемима, и муж и Лукас - започела је Бранислава причу за Пинк.рс, а онда открила да је и даље у свађи са још увијек законитим супругом Жељком Пашајлијом, са којим има сина којег отац, према њеним наводима, не виђа и не издржава.

- Познато је да сам са бившим мужем у катастрофалном ондносу, поднијета је тужба за развод брака јер он одбија да збрине дијете и није га видио откако се све са Лукасом издешавало! Иначе, он је и прије мене добио ванбрачно дијете које није видио седам година, уопште не брине о њему - открила је Бранислава и додала да су неистините приче да је, заправо, она та која не виђа дијете и не брине о њему.

- Син је увек код мене, па никада се нисмо ни раставили! Сваки дан сам са дјететом, живи са мном, иде у вртић... Господин тата га није видио скоро три мјесеца, нити га издржава, прекинуо је сваки контакт.

- Нисам у контакту са Лукасом, чак ми је окренуо леђа иако је знао да је и муж исто то урадио... Да сам остала без динара и без свега, мјеста за живот. Ма, и он и Жељко су најобичнији клошари, а ја сам упркос свему остала јака и несаломива - у свом стилу поручила је Бранислава.

Лукас ми је окренуо леђа

Иако су планирали, како је сам Лукас тврдио, живот да проведу заједно, Бранислава и Аца брзо су схватили да нису једно за друго, а након кратке романсе Лукас је изјавио да му је она највећа животна грешка, после чега су бивши партнери прекинули сваку комуникацију.

(Ало/Пинк)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Рико

30.08.2017 12:18

Добила си сто си тразила,ста требас јос?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре рико

30.08.2017 13:15

Паре брате... девизе

Name

Доказ,

30.08.2017 18:30

зене само заловомтрцарају,браво мајсторе нека си је средио ,јос један доказ да имас културну супругу ,ево и опростила ти је ту авантурици,засто да не