Милово шокантно признање

Познати естрадни пар Миле Китић и Марта Савић у последње време не скидају осмех са лица због успеха своје ћерке Елене, истичу како су веома поносни на њу.

Забава 30.08.2017 | 12:58
Милово шокантно признање
Међутим нисмо у потпуности сигурни да ли је у њиховом браку све тако бајно и сјајно и шта се заправо крије иза зидина њихове велелепне куће.

Миле Китић је последњих година често јавно прозиван како, наводно, вара своју супругу Марту. Свако мало у новинама се појаве његове слике са разним женама, што на наступима, што ван сцене, а како се то деси истог тренутка крену и приче о њиховом разводу. Међутим он и Марта су већ више од деценије и по у браку упркос разним причама.

Миле је једном приликом изјавио како за једно вече може да одведе и по 10 девојака у хотел:

- Многе од њих не размишљају ни о чему. То није природно. Ја свако вече могу да одведем и десет лепих девојака у хотел а то је поражавајуће. Оне мене хоће јер сам певач, а не због пара. Наравно да ми као мушкарцу у годинама то импонује, али није нормално и није реалност.

На питање како Марта реагује на то што су око познатог фолкера увек младе и лепе жене, он је одговорио:

- Марта ме разуме и подржава. Зна да је никада не бих понизио, запоставио или оставио због друге. Она је на првом месту мој пријатељ и мајка мог детета. Али и мој ветар у леђа. Када су ме пљували била ми је подршка. Брине о мојој каријери, да нема ње не бих оволико трајао. Брине о мом имиџу.

А како је прокоментарисао питање да ли је некад преварио:

- Било је ту свега и свачега. Нисам ја никад имао везу, али свуда су око мене лепе жене. Зезамо се. Сећам се једном Марта долази, а ја са три девојке седим, грлимо се, сликамо се... Глупо је да причам да ли сам је преварио или нисам. Али било је ту добрих жена, зна и она.

(Ало)

 



 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Срна

30.08.2017 11:47

И она је њега варала.Лицно знам Цовјека ,С ким је спавала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен

30.08.2017 12:49

Бас тај цовјек не лазе.

Name

СТЕЛА

30.08.2017 15:20

Било је врема када су се такмицили а сад је време уцинило своје. За Милета знам из прве руке да је заврсио са тим стварима и помагала му висе не помазу,само му је остау лиз исправан језик је језик.