"Ништа од секса" добило наставак

Садржај који већ данима забавља регион добио је и наставак, након што је главни метеоролог ХРТ-а одлучио да упути писмо "љутом Далматинцу".

Забава 29.08.2017 | 18:50
"Ништа од секса" добило наставак
"Ово је некоме шаљив, а некоме можда и чак тужан доказ могуће важности и значаја временске прогнозе, не само око планирања различитих пословних активности, него и у свакодневном животу.



Досадашња истраживања, којим сам се бавио прошлих двадесетак година на тему важности и вриједности метеоролошке информације, укључивала су економију, грађевинарство, почетак и крај сезоне гријања, планирање и продају одјеће, чак и пива и још нека подручја, али не и сексуалне активности.

Не знам да ли се то може уврстити у подручје биометеорологије", пита се Вакула, којем је криво да човеку који му је послао разгледницу мора да одговори преко новина, с обзиром да се није потписао.

"Жао ми је што немам контакт "оштећеног" аутора текста како бих спознао кад се догодио тај немили догађај јер поштене кише у Далмацији није било мјесецима и, ако сам уистину погријешио, да му се извиним и платим пиће...", изјавио је Вакула.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар