Лукасова бивша у дуету са Шашићем

Бивша дјевојка Аце Лукаса, Бранислава Пашајлија ријешила је да се пробије на естради, а у томе ће јој помоћи Жељко Шашић.

Забава 29.08.2017 | 15:31
Лукасова бивша у дуету са Шашићем
Бившој дјевојци Аце Лукаса Бранислави Пашајлији очигледно се допала популарност, па је убрзо након афере са Вуксановићем ријешила да се отисне у пјевачке воде.

Наиме, међу пјевачима је као бомба одјекнула информација да Бранислава почиње да пјева, те да ће јој прва пјесма бити дует и то са Жељком Шашићем, пише Српски телеграф.



''Бранислава је решила да свој животи узме у руке, па је поред тога што је званично покренула бракоразводну парницу са Жељком Пашајлијом, са којим има сина, почела и да пева. Она већ има свој бенд, а њен циљ није да буде локална певачица, већ жели да се озбиљније отисне у естрадне воде'', прича извор близак Бранислави.

''Она је, након што је добила речи једне песме, од блиске пријатљице, одмах схватила да би то могла да сними јер текст директно асоцира на детаље њене афере са Лукасом. Како јој је требао и мушки вокал, по могућству неко већ познат да би се песма што боље промовисала, синула јој је идеја да позове Жељка Шашића.



Бранислава је пронашла Шашићев број и када му је рекла ко је, он је буквално пао са столице. Саслушао је пажљиво њену понуду, а она му је прочитала речи песме. Без размишљања је пристао јер речи на прво слушање и њега директно асоцирају на ситуацију са Лукасом и Соњом, тако да ће и по његовом мишљењу то бити пун погодак'', открива саговорник добро упућен у целу ситуацију.

Сусрет Браниславе и Жељка требало би да се одигра у Београду у наредних недјељу дана, док ће пјесма светлост дана највјероватније угледати већ до Нове године.

Бранислава је врло јасно и потврдила све наведене информације.

''Нисам ја пропевала тек сада. ако то мислите, варате се, ја певам већ одавно, само се до сада нисам озбиљније посветила томе јер је ваљда сплет животних околности другачије дириговао. Не смем да откривам детаље, имаћемо сигурно хит. У великим сам обавезама, испуњена и спремна за потпуно нови почетак'', рекла је Пашајлија.

Извор: Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Разуларене Страсти

29.08.2017 14:41

Стварно умјесто да за дует зове прослављеног умјетника који дуетира на свакој кориди с Гоци бендом и осталим како који бенд наидје она је насла да нам прави сапуницу. Бивса са бивсим од бивсе бивсе прави дует. Не знам само ста це да буде за 100 епизода мозда Лукас и Сасиц буду скупа у дуету јер су све комбинације вец испробали

ОДГОВОРИТЕ