Анасатасија у шоу програму

Ради се о огромном хонорару.

Забава 29.08.2017 | 10:34
Анасатасија у шоу програму
Анастасија Ражнатовић биће звезда нове сезоне шоу-програма "Твоје лице звучи познато" Прве телевизије!

Како пише "Информер", продуценти ове емисије су спремни да ћерки фолк звезде Светлане Цеце Ражнатовић понуде 20.000 евра како би се нашла пред камерама српске верзије светски познатог талент шоуа.

Представници "Емоушна" би требало ових дана да контактирају Анастасију и уговоре састанак, јер сматрају да би она била прави погодак за ову емисију.

- Закључили су како је она добра за ТЛЗП и да ће много подићи гледаност јер је Цецина ћерка. Продуценти верују и да ће се Анастасија одлично снаћи у трансформацијама и имитацијама познатих личности. Она одлично пева, што је велики плус за овакав тип шоу-програма. Уз то је млада, лепа, добро игра, па јој неће бити тешко да "скине" било ког певача - тврди извор наведеног портала близак продукцији.

Он додаје да су у продукцији спремни да одреше кесу како би је убедили да се нађе у четвртој сезони ТЛЗП.

- За сада помињу цифру од 20.000 евра коју су спремни да јој понуде. Прошле сезоне је Дара за те паре пристала да учествује у ТЛЗП, мада је прво тражила баснославних 120.000 евра.

(Ало/Информер)
 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зоран

29.08.2017 13:13

Ја јада кад И он треба на телевизију као да је цеца бог па све купује. Тако то бива ка несколовани воде посао. Зато И јесмо где смо добро па није тразила да буде предцедник.толико паметног света а наме треба неције име зар смо слепи.

ОДГОВОРИТЕ