Гоца зна све о Шабану и мени!

„Шабан је највећа звезда и апсолутно је остварен. Кад се појави на сцени, то је посебна енергија, емоција“, прича Теа.

Забава 29.08.2017 | 10:24
Гоца зна све о Шабану и мени!
Млада певачица Теа Таировић нашла се у центру медијске пажње након што се појавила прича да се Шабан Шаулић разводи због ње.

Наиме, након што је Шабан Шаулић пристао да сними дует са младом и атрактивном певачицом, одмах су почеле приче да између њих има нешто, а неки медији су чак изнели тврдње да се Гоца Шаулић разводи од свог супруга управо због ње. Иако је од дуета „Откад за тебе знам“ сад већ прошло неколико месеци, приче никако да стану.



Пре неколико дана, Шабан и млада певачица имали су заједнички наступ у Сребренику, а све је то било разлог да са њом проверимо све детаље њихове сарадње и да ли можда сматра да су неке колегинице љубоморне на њу јер је добила прилику да сарађује са краљем народне музике.



- Углавном се не осврћем на оно што ми се прича иза леђа, гледам напред, гледам себе и своју каријеру. Никада никоме нисам завидела, увек сам се трудила да себе унапредим и побољшам, али нисмо сви исти. Велика је част стати раме уз раме са таквом звездом - рекла је Теа за „Ало!“.

Она нам је открила и у каквом је односу са Гоцом Шаулић, након прича да су Шабан и она љубавници.

– И даље ми није јасно због чега се пласирају такве приче, кад је мушко-женских дуета било и пре Шабановог и мог дуета, а биће их и после. Имам утисак да се само о овом дуету причало на тај начин. Гоца зна како је до сарадње дошло, тако да нема шта да ми замери. Нисам имала никакав контакт с њом, али мој менаџер Руди јесте. Они су у врло добрим односима већ годинама - рекла је Таировићева.

За крај разговора, проверили смо и како се Шабан понаша када је на наступима поред њега млађа колегиница.

- Шабан је највећа балканска звезда и апсолутно је остварен, као такав је мени пружио максималну подршку и гомилу савета. Ипак, када се он појави на сцени, то је посебна енергија, емоција - похвалила је Теа краља народне музике.

(Ало)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

бане

29.08.2017 08:43

Само га завуци Сабане,везе она са пјесмом нема ал изгледа као Гром.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Х

29.08.2017 09:14

Ббас хахахха...

Name

антибиотици

29.08.2017 09:51

Мислис ти да она само цека старца?

Name

Брко

29.08.2017 10:50

Јак ти коментар фуј...

Name

ре антибиотик

29.08.2017 09:58

Јок тебе цека пакашу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брко

29.08.2017 10:49

Срам да вас буде идиоти.

Name

Ре Брко

29.08.2017 12:12

Е мој Брко изгледа да ниси *рко...