Комшиница оплела по супружницима

Иако Дарко Лазић тврди да причу о тајној вези његове жене Ане Севић и Аце Лукаса измишља неко од колега не би ли га понизио, комшије из родног Брестача нису баш убјеђене да ту има само дима без ватре.  Они кажу да је и породици Лазић много непријатно због свега што се прича и пише и да избјегавају сва питања људи у селу.

Забава 28.08.2017 | 15:09
Комшиница оплела по супружницима
''Даркове родитеље је срамота да изађу из куће, доскоро су величали сина, а сада кад их село оговара нема их. Нисам добра с њима, једном сам им тражила нешто да ми помогну и они су одбили. Сви су се уобразили откако је Дарко почео да пева, пре су били нормални људи. Сви смо мислили да је он швалер и да воли да мења женске, а испостави се да је ова његова мала опасна. Село ко село, свашта се прича, његовима нико ништа не сме да каже у лице, али и те како причају са стране.



Знате како кажу, сваки лонац нађе поклопац. Ако он њу вара, сигурно је да вара и она њега. Ја сам мислила што ли га она трпи кад само мења женске, али сад видим да и она има швалера. Једино је могла да нађе неког млађег. Иначе, не виђам их овде, у село слабо долазе. Имају они паметнија посла", каже комшиница Славица из Брестача, која је у медијима пратила причу о тајној афери и порукама које је Ана слала Лукасу.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

РедБулл

29.08.2017 06:51

И ова Славица права махалуса.Свој хљеб једе а тудју бригу води. Де Славице мало види ста у твојој куци има и у твом двористу .Пусти комсије нек зиве свој зивот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

29.08.2017 08:06

Сваки човјек на себи носи двије торбе. Једну већу је ставио на рамена испред себе,на прса и ту држи туђе проблеме. Другу,мању је објесио на леђа и ту су му његови проблеми. Пошто му је ова прва торба испод носа он стално рјешава туђе проблеме и бриге и њих коментарише,па због тога нема времена да се бави својим проблемима из оне друге торбе. Ово сам давно чуо од једног старијег чиче и могу рећи да је жива истина. Ето,и ова Славица је примјер да је то тако.