Подршку ћерке дале Сергеју

Сјајни Сергеј Ћетковић одушевио је масу на препуном тргу у Ивањици где је наступао на фестивалу Нушићијада. Хиљаде грла певало је са Ћетковићем дуже од два сата а посебну подршку добио је од својих ћеркица које су са њим допутовале у Ивањицу.

Забава 26.08.2017 | 16:58
Подршку ћерке дале Сергеју
 Обично их не водим на своје наступе иако оне то воле али смо сада на пропутовању па смо породично желели да видимо Ивањицу и овај фестивал. Одушевљени смо, али заиста искрено, много нам је жео што пре нисмо имали прилику да додјемо, али се надам да ћете ме поново звати јер је било задовољство певати у оваковој атмосфери И пре овако дивном публиком - рекао је Сергеј одмах након наступа у Ивањици и кренуо у Сплит где има заказан наступ. Каже да пуно ради овог лета, али се стојички бори и не дозвољава да га умор савлада.
 
- Напорно је али када волите оно што радите, све друго је небитно.



Љубитеље његових песама посебно ће обрадовати информација да је у припреми нова песма.

- Ускоро ћемо објавити нову песму на којој радимо пуном паром. Могу само рећи да је љубавна, јер ја једино о љубави певам. У њу верујем, љубав покреће свет.



На новом синглу ради озбиљна група музичара тако да ће то бити, како Сергеј процењује, велики хит. Године успешног рада и препуних концерата, напорних турнеја и увек шармантни осмех на лицу. Питамо га одакле црпи ту позитивну енергију.

- Породица је најважнија. Њима дугујем осмех, љубав и све оно што је најлепше у животу. Наравно и сви дивним људима који долазе на моје концерте и верују у љубав.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар