Детаљи свадбе Наташе и Луке

Наташа и Лука не планирају да праве велико весеље, већ ће међу породицом и најближим пријатељима изговорити судбоносно "да".

Забава 25.08.2017 | 11:42
Детаљи свадбе Наташе и Луке
Иако је говорила да више неће облачити вјенчаницу и да вјерује у љубав без папира, како "Блиц" сазнаје, Наташа Беквалац крајем септембра удаће се за ИТ стручњака Луку Лазукића, с којим чека дијете.

''Наташа и Лука су луди од љубави и желе што прије да склопе брак. Дијете које ће се родити неће живјети у ванбрачној заједници, и то је оно што их обоје радује'', каже извор близак пару.

Откако је упознала Луку, Наташа је маштала о заједници са њим. Само два мјесеца откако су упловили у романсу почели су да живе заједно, потом је пјевачица затруднила, а сада увелико спремају свадбу.



''Наташа не жели да прави циркус од венчања, те ће судбоносно "да" изговорити у најужем кругу пријатеља и породицом. Одавно у породици Беквалац сматрају да велике свадбе не значе и дуготрајан брак, а на сличан начин се и Наташина сестра Кристина удала по други пут за супруга Ива. Наташа је сигурна да је Лука онај прави и без размишљања ће му рећи "да", каже даље извор.

Иако је у другом стању, не представља јој проблем да наступа, а ни да прави убрзане планове за вјенчање. Наташа и Лука тренутно бирају мјесто на ком ће се вјенчати.

''Наташа се званично развела од Љубе Јовановића, тако да не постоји више ниједна препрека њеној срећи са Луком. Њих двоје су веома заљубљени и заиста не скидају осмијех са лица'', додаје извор.

Подсјетимо, Лука и Наташа упловили су у везу након што је она окончала брак са Љубом. Пјевачица је неколико пута изјавила да у Луки види идеалног партнера, а осим физичког изгледа, привукао ју је и бројним хобијима, као што је вожња мотора, тачније бајкерски живот.

Иако је досад имала неколико љубавних крахова, Лука је Наташи поново вратио вјеру у љубав и осмијех на лице, а убрзо након што су упловили у романсу, отпутовали су на романтичан одмор у Грчку и потом на Ибицу. Грчка је недавно поново услиједила и тамо су сазнали да ће ускоро постати родитељи.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар