Добила поклон од румунског шерифа

"Са аеродрома до хотела возили су ме са полицијском пратњом„ Градоначелник Надлака ми је поклонио прибор за маникир са "Сваровски" кристалима, што је био баш леп гест", открива Неда за „Ало!”

Забава 24.08.2017 | 21:59
Добила поклон од румунског шерифа
У то да популарност и слава коју је стекла у земљама источне Европе још у време бивше Југославије није изгубила на интензитету певачица Неда Украден се још једном уверила када је недавно одржала концерт у румунском граду Надлаку. Угошћена као највеће светска звезда, Неда је за успомену од градоначелника добила и специјални поклон - прибор за маникир са „Сваровски“ кристалима.

- Фасцинантно је да су старе и истинске звезде бивше Југосалвије задржале свој статус и славу у суседним земљама и много година након што се наша земља распала. А како мене дочекују у Румунији, Бугарској или Словенији, плашим се да то нећу никада доживети у Србији. Али најлепши утисак на мене су оставили сви они људи на тргу који су ми, са неколико дана закашњења, певали рођенданску песму - започиње причу за „Ало!” Неда Украден, која је средином августа прославила 67. рођендан, и додаје да је то био само делић позитивне енергије коју је добила од суседа.



- Као и обично када дођем у Румунију, домаћини се потруде да ми у сваком тренутку буде угодно и удобно. Доживела сам небројано пута да ме са аеродрома до хотела возе са полицијском пратњом, а то је третман који добијају највеће светске звезде.

Тамо су ме дочекали најсрдачније што су могли и након концерта су ме одвели на вечеру у моју част, а тада ми је градоначелник Надлака уделио мали знак пажње - каже Неда и објашњава да је пун аутомобил букета оно што најчешће има да пријави царинику када се враћа у Србију са турнеја.

- Градоначелник Јоан-Раду Маргињан ми је поклонио прибор за маникир са „Сваровски“ кристалима, што је био баш леп гест. Букети цвећа, шампањци, поруке од фанова, све су то ситни знаци пажње, које добијам сваки пут када негде певам.



Оно што ме фасцинира када су наши суседи у питању јесте чињеница да највише воле и траже да певам песме које сам снимила пре 30 година - каже Неда и објашњава због чега су поједини наши певачи толико популарни у земљама које су у доба комунизма биле иза „гвоздене завесе”.

- У време 80-их наша земља је имала сјајну музичку и телевизијску продукцију, што је суседним земљама мањкало. Румуни и Бугари, на пример, никада нису имали мегазвезде, нити врхунску продукцију, те су са одушевљењем гледали нас - каже Неда и додаје да њена колегиница Лепа Брена и даље ужива исту популарност у земљама у региону као и пре.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар