Јелена пијана изазвала удес

Списатељица и бивша ТВ водитељка Јелена Бачић Алимпић изазвала је удес у Новом Саду када се, возећи под дејством алкохола и брзином већом од дозвољене, закуцала у други аутомобил.

Забава 24.08.2017 | 12:43
Јелена пијана изазвала удес
Удес се догодио око 13 часова у понедељак у прометној улици Браће Поповић, а како је утврђено на лицу мјеста, списатељица је имала 1,79 промила алкохола у крви.

Она је због тога, како је потврдио извор из полиције, приведена у полицијску станицу и одређено јој је задржавање до отријежњења, пише "Блиц".

Бачић Алимпић је возећи свој "Сузуки" налетјела на возача из Бешке чији је аутомобил оштетила, а с обзиром да је возила брже него што је предвиђено, чудо је што нико у удесу није повређен.

Против ње ће бити поднијета кривична пријава, а према важећем Закону о безбједности саобраћаја, пијанство од 1,61 до 2 промила третира се као веома тешко и уз њега иде обавезно задржавање на тријежњењу до 12 сати.

Поред тога, уколико возач у стању веома тешке алкохолисаности, изазове несрећу, следује новчана казна од 30.000 до 50.000 динара, као и 15 казнених поена, а извјесно је и да списатељица, како следује по закону, неће моћи да вози наредних осам мјесеци.

Извор: Ало

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Смоки

24.08.2017 11:08

У бувару и обавезно одузети возачку на пет година.

ОДГОВОРИТЕ