Недовић: Довољно ми је тешко...!

Немања Недовић реаговао је на писање шпанског листа из Малаге да је потврдио да ће "по сваку цену" играти за Србију на Евробаскету.

Кошарка 23.08.2017 | 08:45
Недовић: Довољно ми је тешко...!
Портал 'Ла Опинион Депортес' навео је да је бек Уникахе у изјави за српске медије рекао да опоравак иде добро и да ће прескочити Акрополис куп, али да ће играти на Евробаскету.

"Где и када сам рекао и потврдио да ћу играти на Евробаскету 100 одсто?!?!", написао је Недовић на Твитеру.

Некадашњи играч Црвене звезде и Голден Стејт Вориорса повредио се на припремама на Копаонику пре нешто више од две недеље, од када је ван тренажног процеса, док су му доктори после прегледа у Малаги дозволили да се врати у национални тим.

"Све вас молим, сви радимо заједно на доношењу праве одлуке за моју будућност. Та одлука још увек није донесена. И овако ми је довољно тешко. Немојте ми још више отежавати и немојте збунивати људе лажним вестима. Хвала", додао је Недовић.

Европско првенство почиње 31. авугста и траје до 14. септембра, а потенцијални изостанак сјајног бека био би нови огроман ударац за 'Орлове' и селектора Александра Ђорђевића.

Пре два дана остали смо без Милоша Теодосића, који се тако прикључио Марку Симоновићу и Мирославу Радуљици, али и Немањи Бјелици и Николи Јокићу, за које је одавно познато да неће бити део репрезентације овог лета.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар