ЛЕ: Лијепог фудбала се нећете нагледати!

Тавамба: Видеотон нема квалитет да нас угрози! Црно-бели отпутовали у Мађарску без Ел Монира, тренер Ђукић очекује још један неефикасан меч.

Фудбал 22.08.2017 | 21:15
ЛЕ: Лијепог фудбала се нећете нагледати!
Прошлог четвртка фудбалери Партизана и Видеотина су „покварили“ лопту. Постидео би се сваки заљубљеник у фудбал онога што (ни)је виђено у Хумској, а судећи према најавама из табора црно-белих ништа квалитетнији неће бит ни реванш последњег елиминационог кола за пласман у Лигу Европе, у Фелчуту.

Ко је планирао да види игру на гол више или офанзивни фудбал, тешко ће се обрадовати речимаМирослава Ђукића непосредно пред пут у Мађарску, где ће његов тим после београдских 0:0 покушати да прође у групну фазу.

„Очекујем и тамо такмичарску утакмицу. Мислим да неће бити много голова, тешко ће се видети леп фудбал. Пре ће бити тврд меч, јер је противник такав да ти не дозвољава да играш. Битно је да не примимо гол, а да покушамо да искористимо сваку грешку ривала. Одлучиће детаљи“, суштина је Ђукићеве поруке после јутарњег тренинга и ручка у Спортском центру „Земунело“.

Тренер српског представника истакао је да би његовој екипи требало да буде лакше јер је сад на делу видела колико може састав Марка Николића.

„Доста смо се упознали. Биће веома тешко, мада ће противник морати мало до промени начин игре, више да се отвори, што ће створити више простора за игру. У томе видим нашу шансу. Очекујем бољу партију што се тиче офанзивног, док ће у дефанзивном делу обема екипама бити тешко, с обзиром да чврсте одбране и мали простор за игру. Свесни смо важности утакмице. Играмо против озбиљног ривала, али идемо у госте одлучни прођемо у групну фазу што би било важно за клуб“.

Стручни штаб за реванш не може да рачуна на тројицу играча. Од раније су на листи повређених Ален Стевановић и Небојша Косовић, а у Мађарску неће путовати ни Мохамед ел Монир, за кога тренер црно-белих каже да осећа бол у примицачу.

„Остали су спремни. Што се састава тиче, одлучићемо на крају сутрашњег тренинга“, поручио је Мирослав Ђукић.

Партизану је, да би дошао у позицију да елиминише Видеотон, потребан макар један гол. За њега ће, уз Уроша Ђурђевића, бити задужен Леандре Тавамба.

„Имали смо прилику да упознамо противника у Београду. Суштински, мислим да Видеотон нема велики индивидуални квалитет којим би могао да нас угрози. Важније је како ћемо ми тимски да изгледамо у четвртак како би наше врлине дошле до изражаја. Даћемо све од себе како би смо се квалификовали“, обећао је камерунски нападач.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар