Наслијеђе, досљедност и опет Рунијев гол!

Вејн Руни још једном је потврдио да обожава да игра против Манчестер ситија којем је поново дао гол.  Вејн Руни и ОНИ 4,5 године касније. . .  Веровали или не, али Вејн Руни и ова тројица навијача Манчестер ситија су у августу 2017. несвесно РЕПРИЗИРАЛИ ситуацију из децембра 2012. године!

Фудбал 22.08.2017 | 12:30
Наслијеђе, досљедност и опет Рунијев гол!
Руни је у ремију Евертона са Ситијем погодио мрежу у првом полувремену и постигао 200. гол у Премијер лиги.

Енглески репрезентативац је постао тек други играч са 200 голова у првенству, поред Алана Ширера, али није то једино што је било интересантно са овог сусрета.

Наиме, он је приликом прославе гола протрчао поред трибине на којем су били противнички навијачи, а неке од њих видео је на истом стадиону пре четири године, када је такође био стрелац. 

"Увек је лепо видети позната лица", написао је у шаљивом тону на "Твитеру". 

Потпуно нестварно звучи да су стајали на готово истим местима, правећи готово исте покрете упућене Рунију, а међу њима су били отац и син који су изгледали исто као када је 'Ваза' носио дрес градског ривала Јунајтеда.

Вејн Руни је једно од најнепопуларнијих лица међу навијачима Манчестер ситија. Легендарни енглески фудбалер, који се летос вратио у свој Евертон, у дресу Јунајтеда волео је да даје голове Ситију. Навику није променио ни када се вратио у Евертон.

У последњем мечу 2. кола Премијер лиге, у понедељак увече на "Етихаду", Руни је довео Евертон у вођство, што је уједно био његов 200. гол у Премијер лиги!

Руни се радовао на себи карактеристичан начин, али онима који имају оштро око није промакао готово невероватан детаљ.

Пре четири и по године, тачније 9. децембра 2012. године, Манчестер јунајтед је гостовао Манчестер ситију. Јунајтед је побдио 3:2, а Руни је дао два гола за "ђаволе". Ништа у томе није необично и чудно (увек је Руни био инспирисан против градског ривала), али јесте ЛУДО оно што се види на трибинама.

Наиме, тројица навијача Манчестер ситија тада су стајали на ИСТОЈ ТРИБИНИ и на ИСТИ М МЕСТИМА као у понедељак увече (Манчестер сити - Евертон) и сва тројица су имали ИСТЕ ГЕСТИКУЛАЦИЈЕ након што је Руни дао гол и прославио га!

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар