Нови ударац за Барсу!

Признају пораз са Кутињом?! Када Барселона понуди 130 милиона евра за играча, то мора да ваља!

Фудбал 23.08.2017 | 09:00
Нови ударац за Барсу!
Међутим, у случају Филипа Кутиња из Ливерпула, Каталонци су наишли на чврст зид који не могу да заобиђу, прескоче или пробију. А по свему судећи неће моћи ни сам Кутињо.

Иако се очекивало да ће одласком Нејмара у Парис Сен Жермен, Барселона ангажовати везисту Ливерпула, Јирген Клоп је заиста остао при речима које је рекао и на почетку, да Кутињо није на продају.

Шпански медији последња два дана пишу да су Каталонци због тога дигли 'једра' и да ће испловити из ливерпулске луке у потрази за појачањем на другом месту. 'Редси' су одбили и трећу понуду која је износила читавих 130 милиона евра, односно чак 25 више него претходна. 

Фенвеј група у чијем је власништву Ливерпул је остала имуна на те захтеве каталонског гиганта који се сада потпуно окреће Осману Дембелеу из Борусије Дортмунд као замени за Нејмара. 

Занимљиво је да је и Дортмунд одбио више од 100 милиона евра за свог младог нападача. Када се томе додају и скорашње спекулације да би Сити могао Месију да активира откупну клаузулу од 300 милиона евра, јасно је да је ово лето за Барсу до сада било врло турбулентно. 

За то време, једино Зинедин Зидан и Реал Мадрид задовољно трљају руке на старту нове сезоне у којој ће покушати да одбране титулу шампиона Шпаније, Лигу шампиона и Куп Краља.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар