ЛЕ: Црно-бијели пред Мађарску...

Градиво утврђено, резултат није лош, Николић без решења за нашу одбрану.  „Видеотон ће морати да се отвори“, сматра Марко Јевтовић, везиста Партизана.

Фудбал 22.08.2017 | 20:00
ЛЕ: Црно-бијели пред Мађарску...
Партизан иде у Мађарску са задатком да постигне макар гол. Јер, опште је мишљење у и око табора црно-белих, да два не могу да приме.

Према расположењу у „Земунелу“, базираном на основу учинка у првој утакмици са Видеотоном, и даље српски представник има лепе шансе да се домогне групе фазе Лиге Европе, без обзира на резултат од прошлог четвртка.

„Није добар, али није ни лош. Ово су утакмице које се играју 180 минута. Тек је прво полувреме завршено“, смирено прича Марко Јевтовић, један од најзапажењих актера сусрета пред празним трибинама у Хумској 1.

Везиста црно-белих је укочио средину терена противника, одрадио сјајан посао у дефанзиви и био и те како заслужан што екипа из Секешфехервара није успела да у Хумској 1 стекне предност.

„Чињеница је да смо после прве утакмице у Београду у неку руку боље упознали. Стручни штаб нам је и тада, а и сад, јасно указао на њихове позитивне и негативне стране, што смо кроз анализу још једном и утврдили. Видеотон је тврда екипа, зна шта ради у сваком тренутку, у офанзивном делу је индивидуално доста јака, предвођена Лазовићем и Шћеповићем, није случајно избацила Бордо. Николић нас добро познаје, успео је да амортизује наше нападе, али с друге стране није имао решење за нашу одбрану“.

Мирослав Ђукић одлучио је да већ у уторак, после тренинга, одведе изабранике у Фелчут, како би се привикли на амбијент који је очекује у четвртак од 20.00.

„Мислим да ће и Видетон морати да се отвори, јер игра код куће. Сигурно је да ће утакмица бити отворенија него прошла. А када говоримо о играчима највећа опасност прети од Данка Лазовића, Шћеповића и уз њих и Хентија, који је физички јак“, скицирао је снагу ривала Марко Јевтовић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар