Партизан све јачи: Ту су Пецарски, Новица и Димакопулос!

Чека се дозвола Бајерна и договор са искусним крилним центром.

Кошарка 22.08.2017 | 15:30
Партизан све јачи: Ту су Пецарски, Новица и Димакопулос!
Марко Пецарски је стигао. Један од протагоноста великог успеха јуниорске репрезенатције Србије која је пре неколико дана постала шампион Европе, придружио се тренинзима Партизана и ако све буде у реду потписаће уговор са црно-белима.

Констатација „ако све буде у реду“ односи се на чињеницу да је папирима везан за немачки Бајерн, али постоји велика вероватноћа да клуб Александра Ђорђевића пусти талентованог центра и да овај постане трајно решење у реконструисаној екипи Мирослава Муте Николића. Марко је син некадашњег аса Партизана, Мирослава Пецарског, у сезони 2015/2016 носио је дрес Мега Лекса, а од јануара ове године је под уговором са Бајерном, где је играо за други тим Бавараца.

Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта, тренинзима Партизана прикључио се и Новица Величковић. Капитен је лане био истински вођа црно-белих и на паркету и ван њега, Николићга жели у тиму, али уговор још није потписан.

Могућност за тако нешто, наравно, постоји.

И још нешто: Јанис Димакопулос (22), о коме смо синоћ писали, допутовао је у Београд и данас ће почети да тренира са Партизаном. У питању је нека врста пробе, јер стручни штаб клуба из Хумске 1 жели да се на лицу места увери у способности грчког центра, па ће сарадња бити озваничена само у случају да убеди одговорне да је вредан трајног ангажмана.

Подсетимо, Парни ваљак је овог лета већ довео Александра Аранитовића, Обрада ТомићаАустралијанца Томаса Вилсона и Американца Ијана Бејкера, док његов земљак Џејмс Скинније прошао лекарске прегледе, па је потпис „оборен“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар