Зар и ти сине Мбапе?!

Срећна околност у мору ових мучних вести које личе једна на другу је та што ће 31. август релативно брзо. До тада. . .  Још једна туча због ПСЖ-ових пара: Мбапе вс Рађи, цео тим морао да промени терен! Пукла је и Монакова свлачионица!

Фудбал 21.08.2017 | 22:30
Зар и ти сине Мбапе?!
Ваљда ће да дође тај 31. август, ово је тешко више и пратити.

И писати о томе, а верујемо и читати сваког дана...

Али, изгледа да се овог пута заиста нешто чудно и сумњиво догађа у Кнежевини, тим пре што информације стижу уз угледног париског листа "Л'Еqуипе", који је задржао одређени ниво у овом хаотичном времену и објављивао углавном ствари које се касније нису испостављале ноторним лажима.

Дакле, вест гласи овако:

"Најбољи фудбалер Монака Килијан Мбапе сукобио се на тренингу са саиграчем Андреом Рађијем и тако још више подгрејао гласине да инсистира на преласку у Пари Сен Жермен", јавља "Л'Еqуипе" и додаје:

"Најталентованији фудбалер Европе 18-годишњи Мбапе због инцидента није желео да напусти тренинг иако му је тренер Леонардо Жардим издао наређење, већ је комплетан тим морао да се пресели на други терен. Мбапе се од прошлог четвртка није тренирао, нити је био у саставу против Меца у француском првенству".

Он је направио исти потез као Нејмар који је после туче са Нелсоном Семедом на тренингу Барселоне издејствовао трансфер у ПСЖ за рекордних 222 милиона евра.

Интересантно је и да је у целој причи и Осман Дембеле, јер је прво каснио на почетак припрема, па када се појавио почео да користи исте методе против саиграча и голмана Борусије, Романа Буркија, како би га клуб из Дортмунда пустио у Барселону.

Њих тројица решили су овако да "преговарају", док рецимо Пјер-Емерик Обамејанг организује "ливе цхат" са навијачима Милана током којих пева песме "росонера" и апелује на "оне тамо у Милану да ураде нешто".

Задње време дошло...

Није то лако ма шта ко причао. Али пролазе дани, недеље, месеци, а по медијима се сваки дан пише о стотинама милиона које ће Пари Сен Жермен извесно дати за Килијана Мбапеа. Дечку је тек 18 година. Превелики је то притисак. Морало је да пукне. И пукло је! Према наводима Екипа млади фудбалер Монака прошле недеље се на тренингу потукао са саиграчем Андреом Рађијем.

Шеф струке Леонардо Жардим потом је Мбапеа избацио са тренинга, али је овај демонстративно одбио да се повинује захтевима шефа струке. Па је онда - а за овакав случај још нисмо чули - цео тим морао да се пресели на други терен?!

Јасно, многи су овај инцидент одмах довели у везу са жељом играча да примора управу клуба да га прода Свецима. Подсетимо, само овог лета Нејмар се, пре но што је прешао у Пари Сен Жермен, на тренингу потукао са Нелсоном Семедом, а потом је у Дортмунду варничило између Романа Буркија и Усмана Дембеле, кога је Барселона намерила да доведе баш уместо Бразилца.

Пари Сен Жерменове паре све су покварила. Превише је то новца. Полуди глава од толиких нула. Мбапе је готов. Само још да ПСЖ убеди Монако.

ФОТО: Ацтион Имагес

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар