Самир Насри у Турској!

За мање од 15 милиона евра! Некадашња звезда Арсенала и Манчестер ситија играће заједно са Самјуелом Етоом, Жеремијем Менезом, Јоханом Ђуруом, а можда и Џеком Вилширом.

Фудбал 21.08.2017 | 12:00
Самир Насри у Турској!
Анталијаспор наставља да се појачава.

За клуб из познатог турског летовалишта већ наступају Смајуел Ето, Жереми Менез, Јохан Ђуру, у плановима је наводно и Џек Вилшир, а на лекарске прегледе и потпис уговора допутовао је Самир Насри.

Британски медији преносе да је некадашња звезда Арсенала и Манчестер ситија, који је прошлу сезону провео на позајмици у Севиљи, добио дозволу "грађана" да пронађе нови клуб пошто није у плановима Пепа Гвардиоле, а трансфер ће наводно износити нешто мање од 15 милиона евра.

Бившег репрезентативца Француске, који је 26. јуна напунио 30 година, на аеродрому у Анталији дочекао је велики број навијача, који су га одмах огрнули шалом црвено-беле боје.

Француски везиста, међутим, није изгледао превише одушевљен, већ више као да се питао како је од некада велике наде француског фудбала, преко Арсенала и Манчестер ситија, успео да стигне до Анталије...



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар