Нешто се дешава?!

Меси "запратио" Манчестер сити! Енглески медији наводе да је на помолу још једна "трансфер бомба", за рекордних 300 милиона евра!

Фудбал 21.08.2017 | 09:45
Нешто се дешава?!
Манчестер Сити намерава да активира откупну клаузулу и за невероватних 300 милиона евра звезду Барселоне, Лионела Месија, учини најплаћенијим фудбалером свих времена, преноси познати сајт "Yахоо".

Уколико Аргентинац прихвати наводну понуду и оде код свог великог пријатеља и менаџера Ситија, Пепа Гвардиоле, срушиће рекордни трансфер доскорашњег саиграча Нејмара, који је недавно прешао у Пари Сен Жермен за астрономских 222 милиона евра.

Меси је, нагађа се, незадовољан трансфер политиком клуба и радом председника Ђозепа Бертомеуа, посебно након одласка Нејмара, и захтева од Управе да доведе појачања како би Каталонци били конкурентнији Реал Мадриду.

Прва звезда Барселоне још није продужио уговор, иако су из клуба објавили да је све договорено, званичан папир и даље није потписан.

Поред тога, британски медији наводе да то што је Аргентинац у суботу запратио Манчестер сити на друштвеној мрежи Инстаграм говори да се "нешто дешава".

Меси је од своје 14. године у Барселони и освојио је све што се може освојити на индивидуалном и клупском плану.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар