Кад "ђаволи" добију прва два меча у сезони...

Није чудо што је Жозе Мурињо упозоравао након одличне партије против Свонсија. "Није све у животу ауто-пут", додаје он.

Фудбал 20.08.2017 | 16:00
Кад "ђаволи" добију прва два меча у сезони...
Манчестер јунајтед игра добро, ефикасно и побеђује на старту сезоне.

Након што су првог премијерлигашког викенда лако "тукли" Вест Хем резултатом 4:0, исти скор на семафору стајао је и на стадиону "Либерти" на коме је екипа Жозеа Муриња уписала други тријумф у исто толико мечева у домаћем шампионату.

Док су његови фудбалери славили други, трећи и четврти погодак, све у финишу меча, Жозе Мурињо се мрштио на клупи можда и јер је знао да ће бити у кадру.

Није желео да одаје утисак човека чија екипа "пуца од самопоуздања", мада је баш ту реч употребио на конференцији за медије након меча када је описивао свој тим: "У овом тренутку све иде на нашу воденицу, али није све у животу ауто-пут, мораћемо некад и неким тешким путевима и путићима", казао је "Специјални" и тако, по ко зна који пут у каријери, скинуо "бреме фаворита" са екипе коју води.

И не само то...

"Били смо у потпуној контроли, али морам да кажем да смо и прошле сезоне имали шест бодова после два кола и завршили као шестопласирани", додао је он који очигледно не жели да и његови играчи "полете" и мисле да су већ "завршили посао".

Јасно је због чега то говори, пошто се на основу њихових Инстаграм профила, на које су увелико окачили фотографије, снимке и "лајвове" након меча - може схватити да су у облацима.

Занимљиво је да је ово тек први пут после 110 година да је Јунајтед дао по четири гола на прве две утакмице у сезони, а вредан пажње је и податак да је ово трећа сезона коју "ђаволи" отварају освајајући максималних шест бодова из два меча.

Претходне две сезоне завршили су ван четири, па Мурињово упозорење, ипак, није тек тако...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар