Петровић опет на челу ГО СНСД

Лука Петровић данас је реизбран за предсједника Градског одбора Савеза независних социјалдемократа /СНСД/ Требиње на изборној конвенцији којој су присуствовали и лидер странке Милорад Додик и потпредсједник Жељка Цвијановић.

Република Српска 19.08.2017 | 21:00
Петровић опет на челу ГО СНСД
Додик је истакао да је на чело требињског одбора изабран човјек који је предводник нове генерације, који ће обиљежити политичке процесе у Републици Српској.

"То је човјек који је својом упорношћу, радом, патриотизмом и односом према локалној заједници и људима показао да је способан да руководи важним ресорима", рекао је Додик новинарима послије конвенције.

Он је подсјетио да је Петровић и генерални секретар СНСД-а, што говори да се преданим радом све може постићи.

Додик је нагласио да је ово једна од најбољих организација која је имала импозантан успјех 2016. године и у политичком смислу преокренула ситуацију у Требињу, те да је чланство из дана у дан све бројније.

"СНСД има одговорност. То је партија која има одговорност не само за развој локалне заједнице већ цијелог друштва. То је патриотска партија која је окренута изградњи и очувању нације и народа, али исто тако грађана и Републике Српске", нагласио је Додик.

Петровић каже да је убијеђен да једногласна подршка са толиким бројем пробуђених активиста у Требињу говори да ће допринијети убједљивој побједи не само 2018. године већ и у будућим изборним циклусима.

Петровић је поново изабран на мјесто предсједника Градског одбора СНСД-а једногласном одлуком делегата. На данашњој конвенцији изабран је и нови Градски одбор СНСД–а Требиње.

Извор: СРНА

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

Није него

19.08.2017 19:35

Волио би знати да ли чланови СНСД знају шта значе ријечи морал и достојанство, а да ли имају те атрибуте, илузорно је о томе и размошљати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Какав морал

19.08.2017 19:44

Ова што позира на снимку помоћница министра Бранка Малешевић дефинитивно није глупа чим је завршила електротехнички факултет.Какав желудац мораш да имаш да би сачувао своје мјесто а мораш да слушаш буздоване око себе који немају храбрости да изнесу било какво критичко мишљење о врху странке

Name

Није него

19.08.2017 20:31

Нема она желудац.

Name

Морал

19.08.2017 21:32

Морал и резултати Снсд Требиње је Лука, кумови Ћирић шанер и остали лопови.МОРАЛ ЈЕ У КРИМИНАЛУ ДОК дир.Мисрљиц ХЕТ потписује ЛОПОВИЈУ СИГМА И СТУДИО као изводи радове на уређењу зграде,а намешта и реновира станове кадровима Снсд.ЛОПОВЛУК И КРИМИНАЛ ОВУ СТРСНКУ ДРЗЕ, НАРКОМАНИ САКАМА БИРАЦКО ТИЈЕЛО.ПУЦА БРАНА НА ГРАНЦАРЕВУ ЛУКА.

Name

Сауацесце

19.08.2017 22:42

Требиње и Херцеговци примите моје сауцесце.Умрли сте сви зарад добити неколико финкционера и кумова.

Name

#

19.08.2017 23:13

"Какав морал", немој бити сигуран да нема гллупих који су завршили ЕТФ. Дају па добију.

Name

ГСР

19.08.2017 23:48

Срамоте цетвороносци КАКО НИЈЕ ЈЕЛИЦА И БОБАН СИН У ЗАГРЉАЈУ ДОДИКУ ИЛИ ФАСИ ТРАЗЕ ДРОГУ.ДА ЛИ ЦЕ ДОЦИ БОЉИ?АЛИ ПОСТЕНИЈИ ХОЦЕ.ЛУКА И ШАНЕР ЦУРИЦ ПРЕД КАМЕРЕ АЛИ У ШТАЛУ ГРАДСЈЕ УПРАВЕ ОД СТРАХА НЕСМИЈУ НИКОГА ПРИМИТИ.БЈРДО ОД ПРОБРЗЕНИЈА ДО ПРОБРЗЕНИЈА.Да Вам Турска не направи дом културе неби се имали гдје скупљати.Јели те ЛУКА Воле срамота ста си љао ти и твоји партизани на имам Хумана Ходзица и Току док вам је радила дом културе.ГАДОВИ

Name

н н

20.08.2017 12:15

Витезови без морала и части.

Name

Дивни

20.08.2017 22:22

Како сте сви лијепи и паметни,ма нема српска интелегенција сува.Него у ког ви Додика вјерујете овог сада или оног "олмани",да и ми занамо,некако ми досадило да нон стоп излазимо на референдуме исправљајуци "неправде" које је онај од прије "оломани" потписао,ако се сјецате или вам је мозак пребукиран сколом,занмо.минда није лако студирати приватне факултете у тим годинама и јос знати ко је који Додик у филму Додик против Додика

Name

Цеститам

19.08.2017 22:06

Са Луком нестаје СНСД.Цеститка од срца,близи се крај црвеној секти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ХЕТ

20.08.2017 09:07

ХЕТ СРАМОТО ЗНАМ ДЈЕВОЈКУ ЗАВРСИЛА РЕДОЦНО ЕЛЕКТРОТЕХНИЦКИ ФАКУЛТЕТ У САРАЈЕВУ СМЈЕР ВИСОКИ НАПОН ПОЛОЗИЛА ПРИПРАЦНИЦКИ И НА БИРО ЦЕКА ГОДИНАМА А ОНА И МАЈКА ЗИВЕ ОД 180км пензије.Отац јој је боловао скоро двије године.Та девојка немозе добити посао јер је завршила државни факултет.ЦУРИЦ СТИЛ РАДИ. УПРАВМУ ЗГРАФУ хет.Сваки викенд.

Name

Милица

20.08.2017 09:18

Све сто је нормално и вриједи у овом граду он зели да унисти! Осипа му се цланство а да он тога и није свјестан! На дјелу је тиранија најгоре врсте, јос невидјена на овим просторима!

Name

ЗВ

20.08.2017 08:18

Какви климоглавци, има ли ико ријец критике, или другације мисљење. Људи, не моземо висе овако, мора свако да има свој став , а не да му га други диктирају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Т

20.08.2017 10:53

Какав став хајмо ујутро код МИСЕЉИЦА да видим ста ради толико СТУДИ ЦУРИЦ, ЖИЈА,ФИРМЕ ИЗ КИСЕЉАКА.ХАЈМО ИСТЈЕТАТИ СВЕ НАПОЉЕ И ОНИ СТО БИЛА МОЛЕ ПО НАРЕДБИ ОДВОЈИЦЕ СЕ.УПРАВНУ ЗГРАФУ ПРАВЕ А БРАНА ПУЦА У ГРАНЦАРЕВУ.ЛКПОВИ У КОЛОНУ ЦЕТЕ ПО ЈЕДАН.ЈЕДАН ВЕЛИКИ ,, ХЕТ,,СНАБДЈЕВА СЕ У ПРОДАВНИЦИ,, ПЕРОН,,СТРАЦРИ,,И ТО ЈД НЕЦИЈЕ ИЗ ХЕТА А ВЛ.ТАСОВАЦ, ПОФОФИЦИР У ОС БИХ ПА на жену смјештај премешта.

Name

Атанасије

20.08.2017 10:24

А гдје вам је Григорије па да буде комплетно ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бп

20.08.2017 11:29

СНСД САХРАНИТИ, А ВОДАМА ТЕ СЕКТЕ ОФТЕДИТИ ТАМНИЦУ У ГРИГОРИЈЕВОМ ВИЛАЈЕТУ ВИЛАЈЕТ МУ ЈЕ ПРАЗАН БОДИРОГА ГА СТСВИО НА СВОЈУ ЦРНУ ЛИСТУ И СВИХ ДОНАТОРА

Name

Љ

21.08.2017 07:10

ПРЕДСЈЕДНИЦЕ ГЛАВНОГ ОДБОРА КАКО ДОЗВОЉАВАС ДА СЕКРЕТАР КОМИТЕТА СНСД ЛАЗИРА ФИНАСИЈСКЕ ИЗВЈЕСТАЈЕ.ЈЕ ЛИ ВАС СРАМОТА МАЈМУНИ.19.08.СКАВА ТРЕБИЊА,02.08.СЛАВА ХЕТ А УВОЗИТЕ СТРУЈУ.ПЕТ ПУТА ЦЕ ТЕ ЛУМПЕРАЈ ПЛАТИТИ ПО ТУЛИМА,КОД ТАЛИЈАНА,ХОТЕЛУ,, ин,,него што наводно УВОЗИТЕ струје.ЛОПОВИ ДОСТА МОДУЛАЦИЈА НА ЗГРАДИ ХЕТА И ЦУРИЦА И ЊЕГОВОГ СТУДИЈА КРВНИЦИ ЛОПОВСКИ.НОСИ ЛУКА,ЦУРИЦ,ЦВОРО БОЈАН ОНУ БИСТУ ПАТРИЈАХА.ЦВОРО ЈЕ ШЕФ КОМУНАЛНЕ ПОЛИЦИЈЕ НОСИ ТО СТАНКОВИЦУ ИЛИ НАПУСТАЈ ТАЈ ПОСАО .