ФРА: Монако тешко, али је славио код Меца!

Радамел Фалкао је ту за голове, а ево зашто је Монако довео Рашида Гезала. . .  Монако везао и трећу узастопну победу!

Фудбал 18.08.2017 | 23:44
ФРА: Монако тешко, али је славио код Меца!
Није се много ни очекивало од Меца. Није то тим који би могао да заустави Монако. Није то тим који има решења за гол машину какву представља Радамел Фалкао. Колубмијски нападач наставио је да терорише противничке одбране и у трећем колу Лиге 1 Кнежевима донео и трећу победу - 1:0.

Истина, добрано су се презнојили гости из Монака пре но што су пробили чврст бедем пред голом домаћег тима. Просто, Мец је после два узастопна пораза на старту сезоне схватио где му је место, па није ни показивао претерано велике нападачке амбиције.

Али размишљали су о томе у Монаку. Знали су и они да ће ове сезоне, као актуелни владари Француске, много чешће налетати на ривале незаинтересоване да играју фудбал. Зато су уосталом и довели Рашида Гезала. Још једног играча који ће имати задатак да буши рупе у противничким одбранама. Овај пут је то урадио феноменалном лоб асистенцијом преко Мецових дефанзиваца.

А за голове, зна се, ту је Радамел Фалкао! Његова трећа лигашка утакмица у овој сезони и већ пети гол. И јасна порука Пари Сен Жермену - титулу ћете морати да освојите.

Француска 1, треће коло:

Мец - Монако 0:1 (0:0)
/Фалкао 77/

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар