Лукас признао: Волим Соњу!

Аца Лукас отворио је душу и открио шта заиста мисли о сада већ бившој љубави Соњи Вуксановић и какве емоције тренутно гаји према њој.

Србија 18.08.2017 | 18:22
Лукас признао: Волим Соњу!
Лукас је открио да и после свега што се десило, нема места за помирење између њега и Соње.

"Помирења нема. Негде се неки чудан ПР догађа око моје супруге и не желим да мислим да то има везе с њом. Око ње су погрешни људи, а ја никада нисам хтео да јој одређујем друштво. Што се тиче покушаја појединаца да ми спекулацијама науде, морам да им кажем да би морали много више да се потруде. Када ћете да схватите да етикетирање код мене нема ефекта? Мени свака етикета добро стоји. И најгора. Жао ми је само што сам неке од њих пустио у ложу на концерту где су штрчали у односу на мојих 20.000 фанова. Писали су се разни текстови од извора блиских Соњи како је молим за опроштај и свашта нешто.

Једноставно, ми смо се договорили да овако више не може да функционише, а нико никог није преварио. Ја њој верујем и сигуран сам да ме није преварила. Иако људи свашта причају, а поготово сада када нисмо заједно. Сви су храбри и душебрижници. Што се мене тиче, не долазите ми с информацијама. Пријатељи, где сте били до сада?", рекао је фолк певач за "Блиц" и додао да и после свега воли своју Соњу Вуксановић.

"Наравно да волим своју супругу и ко зна колико ћу је још волети. Што бих то крио?", рекао је Лукас.

Певач је отворено говорио и о вези са Браниславом Пашајлијом.

"Направио сам животну грешку с тиме што сам урадио са том девојком, са Браниславом. Сваком човеку се некад деси слабост. Можда мало беса, мало сујете, мало свега... утицало је на то да направим крваву глупост.

Не зато што сам уништио могућност да се Соња и ја помиримо. Не, и тада сам знао да нема ништа од брака. Али то с Браниславом је грешка коју себи никад нећу опростити, не због неког другог него због себе. Јер сам то урадио тако јавно.

Ваљда човек негде не промисли добро, а ја нисам ништа урадио намерно. Не кажем да ми се није допала у том тренутку, али не би ми се допала да су друге околности. Понашао сам се као клинац", рекао је Лукас.

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ама

18.08.2017 18:06

Аца Лукас кука наглас, за Соњом кука као да копа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

АТО

18.08.2017 18:35

Ма варала те Ацо али ти задњи сазнас. Е САД ТЕ УХВАТИЛА СЈЕТА А СМИЈЕ Ти се Зељко Сасиц.Ма сви ти се смију н.а. Ста си спао кукумацес ко стар а зена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Естрада

19.08.2017 04:22

Јад и Туга

ОДГОВОРИТЕ
Name

мило

19.08.2017 14:35

Ако је волис бори се за њу пусти људе и фукаре ! !заинат свима будите заједно ! Зивела љубав ⛪️

ОДГОВОРИТЕ