Јелисавету знам као удавачу

Ева Рас одавно ужива у пензионерским данима, Еви ништа не може да промакне када су њене колеге али и медији у питању.

Србија 18.08.2017 | 18:12
Јелисавету знам као удавачу
Ева, која је позната као особа која нема длаке на језику, у разговору за "Ало!" је осула паљбу на млађу колегиницу Јелисавету Орашанин.

Наиме, иако је венчање глумице Јелисавете Орашанин и кошаркаша Милоша Теодосића од стране овдашњих медија окарактерисано као догађај године, на Еву је млада глумица оставила млак утисак. 

"Јелисавету Теодосић искључиво знам по љубавним аферама, а не као своју колегиницу. Она је пре овог кошаркаша, била са Вуком Костићем. Сад се добро увалила...Поздрављам њену одлуку да остане у глуми, јер овај њен муж хоће да је води у Америку. И треба да ради на каријери", каже Ева и додаје да ниједано остварење црнокосе глумице није имала прилику да погледа.

Ништа мање није била оштра ни према колеги Небојши Глоговцу, који је недавно постао главна тема таблоида јер је Светлану Цецу Ражнатовић и Дару Бубамару пежоративно назвао јунакињама нашег доба, односно тужном реалношћу данашњице којом доминирају силиконске груди и задњица.

"Особи која се бави високом културом не приличи да прозива певачице које народ обожава. Он је својим изјавама пљунуо на свој народ. За Цецу је пежоративно рекао да је Шекспир данашњег времена...По његовом мишљењу, он може да игра Шекспира, а Цеца не, иако је народ обожава. Некада сам му давала највише оцене на глумачким фестивалима, а сада ме је разочарао", оштра је била глумица и осврнула се на Глоговчеву улогу хомосексуалца и транвестита у филму “Устав Републике Хрватске” за коју је добио Златну арену на фестивалу у Пули.

Ева Рас: Крива сам за сестрину смрт

"Мој отац је био хомосексуалац и због тога са поркрићем могу да коментаришем његову улогу у овом филму. Глоговац је те људе представио као идиоте! Нису јака шминка и пренаглашеност у понашању оно што карактерише хомосексуалце, то је једоставно накарадно", оштра је била глумица за крај.

Пише књигу о животу у мајчиној утроби!

Ева Рас тренутно ради на новом роману у коме ће описати свој живот у мајчиној утроби. Наиме, Ева је по рођењу изгубила сестру близнакињу,која је рођена са 350 грама.

"Читав живот се сећам живота у мајчином стомаку, док сам била са сестром. Сви су ми говорили да сам луда, а сада их ја демантујем. Научници су открили да фетуси међусобно комуницирају и да човек може да се врати у стање када је био у плодовој води. Читав живот ми људи говоре како сам се ја извукла, а сестра није преживела, као да сам ја крива. Сада је дошао ред да посветим књигу мојој преминулој сестри", каже глумица која је објавила на десетине књига.

Извор: Ало

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Зззз

18.08.2017 16:47

Види се егоизам на теби. Птодајеш се и данас по старост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

4

18.08.2017 21:15

ЛУДИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боxон

18.08.2017 21:58

Давно пукла

ОДГОВОРИТЕ
Name

кека

19.08.2017 08:39

Беспослен поп и козе крсти!

ОДГОВОРИТЕ