Болт на срамне оптужбе одговорио рендгеном!

Јусеин Болт одговорио је на оптужбе да је лажирао повреду у штафети 4x100 на Светском првенству објавивши рендгенски снимак повређене ноге.

Остали спортови 19.08.2017 | 21:30
Болт на срамне оптужбе одговорио рендгеном!
Легендарном Јамајчанину страдала је задња ложа у тренутку када је покушао да ухвати пун спринт, пошто је као последња промена преузео штафету од колеге из националног тима.

Он се одмах срушио на стазу, да би тек уз помоћ другова из репрезентације упео да се упути ка свлачионици, док су га сви на стадиону, иако у неверици и разочарању, испратили овацијама.

Неколико дана после последње трке најбржег човека у историји човечанства – у британским медијима појавила се информација да је Болт лажирао повреду јер је увидео да нема шансе за тријумф.

"Нажалост, имам пукотину на мишићу и чека ме барем три месеца опоравка. Иначе нема обичај да објављујем своје медицинске налазе у медијима, али сам сада морао то да учиним јер сам био тужан када сам чуо приче и сумње људи, који су у питање доводили моју повреду", јасан је био Болт, пре него што је наставио у још озбиљнијем тону.

"Никада ми није падало напамет да варам, а посебно да обмањујем моје навијаче. Управо из тих начела, једина жеља била ми је да последњи шампионат и своју последњу трку истрчим управо за њих – моје фанове. Искористио бих ову прилику да им се посебно захвалим јер су ме после свега још више подржали. Мени следи одмор, лечење и прелазак на ново поглавље мог живота".

Момак из Кингстона је на крају обрисао твит са споменутом медицинском фотографијом.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар