Дара Бубамара потражила помоћ

Дара се у последње време јако лоше психички осећа, почео је да јој смета притисак јавности, људи који јој пишу, њен приватан живот који кити насловнице таблоида, због чега је потражила помоћ психотерапеута.

Забава 18.08.2017 | 13:38
Дара Бубамара потражила помоћ
"Дара је у последње време потпуно растрзана између наступа, сталног паковања и распакивања, да више не зна где се налази. Све у чему је раније уживала у вези с њеном каријером почело је да је притиска и да јој смета. Она је покушала да се извуче из целе ситуације, па већ три месеца посећује психотерапеута, али ништа није уродило плодом. На крају је на једној од сеанси причала о томе да би било најбоље да напусти Србију и живи у некој земљи где није популарна да би се мало повукла.



Психотерапеут ју је подржао у тој намери и рекао да своју замисао што пре спроведе у дело, јер у Србију у сваком тренутку може да се врати. Сви смо јако забринути за њу. Она је увек била та која је нас дизала када паднемо, а ми не знамо како да јој помогнемо. Труди се само пред сином да не буде тужна и нервозна, док је остало време сва напета. Пре два дана ангажовала је агента да јој пронађе стан у Италији, мада никоме није јасно зашто је тамо одабрала да оде када је одувек сањала да живи у Француској", каже извор близак Дари.

Певачица тражи кућу на обали у Лидо ди Језоло да би могла да ужива у самоћи, што апсолутно није својствено њој.

"Почела је да избегава наша дружења и ритуално испијање кафа уторком, када се она углавном одмара. Не јавља се на телефон, а када је питамо шта јој је, не жели да прича. Развод је на њу оставио велики траг, иако се трудила да због сина буде јака, очигледно да ју је сада све стигло.Надамо се да је ова селидба само хир, али се бојимо да није. Осим нас пријатељица, њена породица је јако забринута, нарочито брат, јер иде главом кроз зид", каже једна од Дариних најбољих другарица.



Према њеним речима, то неће прекинути певачицину каријеру, већ је само другачије усмерити.

"Она не планира да се повуче из јавног живота, само жели да се склони. Она ће на тезге путовати из Италије, а у Србију ће наставити да долази на гостовања и да снима песме. Она је о томе причала са Драганом Мирковић, за коју сматра да је паметно поступила што живи у Бечу јер онда папараци не могу да је улове", рекао је извор.

Извор: Курир

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Е

18.08.2017 12:51

Сто си тражила то и добила

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

18.08.2017 13:41

Хоцес ти оно сто ниси у стању, бити звркаца, мислис да све и свакако мозес. Не иде то тако, природа то све избалансираи поравнава. Ако мислис себи добро упамет...

Name

Милкан

18.08.2017 13:34

Кућа у Лидо ди Јесоло коста мало висе него сто она има.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

18.08.2017 14:11

А ти знас колико она има.

Name

Милкан

18.08.2017 15:35

Не знам колико има али знам да није кадра за три зивота зарадити за куцу у мјесту о коме прица. Једино ако поцне продавати сецер као цика Коле сто ради.

Name

ко беше

18.08.2017 14:00

Јел ово буба мара или буба шваба? Чим се бави?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р

18.08.2017 14:56

Ти си пала у депресију јер су младе старлете стигле,силиконска прошао рок употребе као и теби.Ако ухватис да наплаћујес wц тамо гдје си наступала мораш бити срећна.БАС МИ ТЕ ЗАО БЈЕДНИЦЕ ИСПОД ПЛАВОГ МОСТА

Name

Милан

18.08.2017 15:14

Зар је уопште вриједна икакве пазње? Ни квалитета никванитета у њој и њеним наступима , катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

18.08.2017 17:04

Засто су коментари тако злобни? Ста вам она смет?

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

19.08.2017 06:20

....Зато што је ово написано да би привукла пажњу јавности,зато нам смета. Њу лове папараци ,ха,ха,ха крепавам од смјена,она нека као звијезда,о мили Боже будала.

Name

Ненад

19.08.2017 09:32

Ако сте пратили пинкове звијезде и њене коментаре, могли сте закључити да са њом нешто није уреду. Ко невјерује нек погледа било коју емисију гдје је она била у жирију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

нн

19.08.2017 12:48

На крају је на једној од сеанси причала о томе да би било најбоље да напусти Србију и живи у некој земљи где није популарна да би се мало повукла. Која лаз ниједан психотерапеут несмије износити проблеме свог пацијента.

ОДГОВОРИТЕ