Марко Николић о Партизану...

. . . о Партизану који није створио ниједну шансу, али и Саши Ђорђевићу и Жоцу. . .  “Одиграла се и та утакмица”, додаје тренер Видеотона.

Фудбал 18.08.2017 | 12:45
Марко Николић о Партизану...
Бивши тренер против садашњег. Мирослав Ђукић на Марка Николића. Кога, не треба ни да истичемо, навијачи још нису прежалили. Гомила текстова, гомила процена. И на крају мршавих 0:0 на терену. Партизан и Видеотон су одлуку о томе ко ће играти групну фазу Лиге Европе одложили за реванш у Мађарској.

“Одиграла се и та утакмица, толико се писало о њој ових дана. Као да први пут бивши тренер и играчи Партизана играју против њега. А иили су и много већи од нас у тој улози, рецимо Саша Ђорђевић и Жељко Обрадовић. А нисмо видели много тога вечерас. Предигра је на крају била боља од игре”, почео је Николић да сумира утиске подвукавши да је његов Видеотон имао великих кадровских проблема.

“Ми смо практично завршили меч без седам играча, двојица који су од раније била повређена, па два суспендована за вечерас, па три у току утакмице”.

А онда и о самој утакмици.

“Ми смо имали највећу шансу на мечу у самом финишу. Нисам задовољан, ово је први меч да нисмо дали гол откако сам у Видеотону, али смо показали дисциплину у одбрани. Као да се није играло. Недостајало нам је више квалитета у пасу. Мада иако је Партизан водио игру, ми смо били опаснији. Није било ни среће, Стојковићу треба честитати на оној одбрани у самом финишу утакмице.Тиме што Партизан није створио ниједну праву шансу, показали смо да смо се добро спремили за утакмицу”.

И о реваншу…

“Не волим 0:0 у гостима, јер је много важно дати гол. Шансе и даље 50:50. Биће другачија утакмица у реваншу, скоро па са резервним тимом смо завршили меч у Београду. Да нам је неко 1. јула понудио да будемо први у првенству и у плеј-офу Лиге Европе са утакмицом код куће која одлучује, то би било прихваћено са одушевљењем. Кад дођеш на корак од сна мораш да имаш храбрости и мало среће да би се то и десило”, истакао је Николић.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар